Prosim vas, aky je postup, ako sa toho zbavit? Mam to uz druhy tyzden. Najprv 3 dni hnacky s teplotou, zacala som od zaciatku brat cierne uhlie a Enditril. Po 3 dnoch hnacky boli dalsie 3 dni zapcha (teplota presla), prestala som brat lieky, zacala pomaly jest suchare, ryzu, mrkvu, treti den som jedla uz normalne aj ovocie a zeleninu, lebo zapcha neprestavala, chcela som, aby sa to pohlo. Zapcha skoncila ukrutnymi krcami a vyprazdnenim vo stvrty den a preslo to este v ten isty den do hnacky. Uz druhy den zasa hnackujem, zasa cierne uhlie a suchare. Lieky neviem ake brat. Enditril sa moze len 3 dni. PN mi uz skoncila minuly tyzden (diagnoza: viroza, covid test negativny), ale do prace takto ist nemozem.
Mate nejaky postup, ako sa toho zbavit? Ake lieky vam pomohli?
@renatka100 Enterol probiotika a rehydrataciu beriem po celu dobu od zaciatku. Ale dakujem za tip.
za mna stara dobra smecta a hylak…
@dori2 dakujem, urcite skusim. 👍
Ano smectu, tá je nato, aby sa naviazal ten odpad, bacile, ktoré spôsobili hnačku a smecta ich neviaže a vylúči z tela. následne ked skončí hnačka, nasadiť napriklad hylak alebo enterol, tie uz preliečujú.
My vždy len hylák
Normalne rozmyslam, ci pri crevnej chripke davam cierne uhlie...asi ani nie... dieta, voda, probiotika...hylak...suchare, piskoty, ryzovy vyvar je vraj na obnovu criev naj, banany, detska vyziva...ovocie so supkou urcite nie ani surovu zeleninu
Tak ale potom to nie je crevna chripka ale ine ochorenie - pankreas podrazdenie, isla by som na vysetrenie
Enterol je najlepsi, nedavaj si nikdy enditril na zadrzanie hnacky - zostane v tebe a ako sa ti dtalo vrati sa to. A urcite kulisek. Drzim palce