Liečba Bronchovaxom

lb1984
1. okt 2022

Ahojte zaujíma ma ci si niektorá z vás prešla liečbou Bronchovaxom v nasledujúcom dávkovaní:
1. 30 dní bronchovaxom
2. o 30 dní nasledujúca schema:
10 dní- 20 dní pauza 3 mesiace

Všade som čítala ze bud ho detičky brali 3 mesiace schéma 10 dní 20 dní pauza, alebo jednorazovo 30 dní.

Ďakujem.

janula2511
1. okt 2022

@lb1984 my sme mali tiež takéto dávkovanie.

lb1984
autor
1. okt 2022

@janula2511 ako to zvládala? My by sme mali začať s tou druhou schémou od zajtra len malá je od štvrtka chorá, prvú sme vybrali v auguste. S Dr sme dohodnuté ze ak dostane teploty nad 38,5 tak vysadiť a nasadiť až po vylieceni. Keďže nám teraz teplotuje neviem ci nasadiť alebo počkať. 🤗 písala som jej ale odpovie mi až v pondelok. Ako si to riešila ty dávala si počas choroby? Ako zvladalo popri liečbe dieta kolektív? Odkedy ho berieme klop klop nedostali sme bakteriu žiadnu ale všetko len vírusy na ňu pre zmenu sadaju. Ďakujem.

katkaseiner
1. okt 2022

momentalne mame 2. mesiac kedy prvych 10 dni mesiaca beru Bronchovaxon a potom 20 dni pauza... deti su 10 a 7 a zvladaju ok, nezaznamenala som nic, az na takmer laryngitidu pri synovi cca tyzden po ukonceni 1. 10 dni.

pininka1
1. okt 2022

Starsi syn bral, pomohlo mu, vsetko ok. Mladsi dostal z neho opacnu reakciu 6 tyzdnov priserny kasel. Tri doktorky mi potvrdili ze sa to stava, ze ihned vysadit, len alergo co ho predpisala, tak si furt isla svoje.

lb1984
autor
1. okt 2022

@pininka1 ten kašeľ prišiel po 1 dávkovaní alebo neskor? Môže sa stať mne teraz sestrička na plucnom spomínala ze jej dcéra brala imunor a po 2 schéme schytala silný zapal priedusiek ze vraj prestimulovali imunitu....

lb1984
autor
1. okt 2022

@pininka1 bral potom kvôli tomu kašlú aj nejaké Lieky?

pininka1
1. okt 2022

@lb1984 nebral nic, lebo to bolo z toho lieku, uobili mu vsetky mozne vysetrenia aj na orl, lebo alergo tvrdila ze je chory,ze to nieje z toho lieku. Ale ostatni lekari mi potvrdili,ze uz to zazili v svojej praxi. A nastalo to hned od zaciatku brania lieku a nic ine spolu s nim nebral. Ona mu to dala preventivne kedze nastupoval.do kolektivu a z krvy mu vysla znizena imunita.