Dobrý deň, hľadám niekoho kto by mi vedel pomôcť a poradiť .... Ide hlavne o liečbu a výmenu informácii o tejto chorobe... Ďakujem
Pripájam sa
Aj ja ho mam viem o ňom asi 2 roky mam ho aj potvrdene odberom tkaniva
No ja to mám už zo 3 roky cca a tiež potvrdené. Nie je nás veľa, ale ak máte záujem dozvedieť sa skúsenosti iných žien, založili sme si tu uzavretú skupinu pod názvom lichen.
@misica16 hod pls link lebo ju neviem nájsť
@michalka4193 mala by ti prísť pozvánka dnes písala som zakladateľke, lebo ja neviem kde sa pozýva do skupiny
Zdravím , tiež by som poprosila link na skupinu, neviem sa tam dostať . Dakujem
tiez mozem, prosím?
Ani ja neviem najst
Prosim vie ma tiez niektora z Vas pozvat do tej skupiny? Dakujem
Ahojte, aj ja by som mala záujem o členstvo v skupine, nakoľko dcéra má lichen striatus už 5 rokov. Ďakujem.
Ahojte aj ja prosím pridať do skupiny.Ďakujem.
Aj mňa tam prosím pozrite ďakujem
Ahojte aj ja prosím pridať do skupiny.Ďakujem.
Ahojte,prosím si pridať do skupiny. Ďakujem.
Môžem aj ja poprosiť do skupiny, ďakujem.
Ahojte aj ja by som poprosila o pridanie, ďakujem
ahojte, rada by som sa tiež pridala
Ahojte, mohla by som poprosiť o pozvánku do skupiny alebo link? Chcem do dozvedieť neake informácie. Ďakujem
dobry den, rada by som vedela, kedy mi pride pozvanka
dakujem
Mrzí ma to baby, teraz mám ja ozaj málo času na nejaké udržiavanie konverzácií a vyzerá, že aj druhá moderátorka sa nejako odpojila. Každopádne posielam pozvánku a môžete sa skúsiť opýtať čo vás zaujíma ☺️.
@anetkaadamko dobrý deň. Mne sa to na fb nepodarilo nájsť.. Vedeli by ste mi prosím poslať link? Ďakujem
Prosím o pridanie do skupiny, ďakujem
Prosim o pridanie do kupiny. Dakujem
Ahojte zienky, vsetko dobre do Noveho roka, hlavne zdravíčko...
Ako sa mate?
Ja som sa dnes az zosypala nejak ma to zacalo trapit... Tak palit... Co som doteraz nemala.. Som uplne nestastna... Neviem cim natierat co cakat...od noveho roka som zacala cvicit nerada by som skoncila a úplne sa opustila ale toto ma dava dole :(
@vlasticka88 mňa tká isto v decembri začalo svrbiet ako fras som si myslela ze mam mykozu na Silvestra som išla na gyndu na pohotovosť a zástupca primára len pozrel a hovorí mate lichena a ja ze áno a on mykozu nemáte tam je všetko čisté ale asi vás začína zasa trpait lichen a ci si dačo dávam a ja nie ze od pôrodu som mala pokoj 😪😬
@vlasticka88 aj tebe všetko dobré do nového roka. Neni si v Tom sama 😔🥺 ja som dnes tiež prišla akurát od dr 😥
@misica16 dobry den aj ja mam lichen :( mozme si vymenit info moc