Ahojte, mám problém od leta 2018, ktorý sa nezlepšuje..trošku popíšem situáciu.. v lete som mal nechránený styk..asi tak dva (možno neskor) dni po, ma svrbelo tam dole a aj spravili malé vyrážky, neotáľal som..a šiel ku kožnej..spravili mi komplet vysetrenia na pohlavné choroby, všetko negatívne. Našli mi len kvasinky, to som bral tabletky a tušim aj masť. Za ten čas, uz som pomenil troch kožných, rôzne dovody. Už mi aj kadečo diagnostikovali, pride mi,že ani nevedlei riadne. Bol som aj na testoch či nemám alegiu na nejakú látku, negatívne.Na testoch či nemám psoriázu tiež. AJ druhý krát či kvasinky, tie som už nemal. Tak teda sme sa dostali k tomu, že mám genitálny lichen ruber planus. Tých kortisteroidných mastí som mal už mnoho nevidím zlepšenie, akurát len horšie..Beriem aj vitamíny, nefajčím, pijem príležitostne, športujem 4xkrát do týždňa. Nejaké rady, alebo niekoho odporučiť? dosť to vplýva na psychiku po takom čase...alebo skusit nieco alternativne..ako bylinky, cital som, že praslička alebo skorocel je fajn na to..mometnálne mam advantan 2x na noc za týzden a cez den taký regeneracný krem, volne dostupný...ale no uz nemyslím že........
za kazdú radu, alebo usmernenie dakujem vopred
p.s. vtedy som bol pod velkým stresom, a následne ked sa mi to stalo...este pod vacsim...
@lukasus ako si natom teraz?
To neni tym nechranenym poh.stykom....je to autoimnne ochorenie