Lexaurin - búšenie srdca, nepokoj

bebememe
16. júl 2023

Ahojte beriem cca 6 mesiac lexaurin.
Začala som to brat pri panickych atakoch ,búšenie srdca nepokoj atď....
Chcem to prestať brat totižto poslednú dobu keď to večer zoberiem neviem zaspať. .... necítim už žiadny efekt.
Len sa ťažko dostanem k môjmu psychiatrovi ma až o 3 mesiace voľný termín :/
Beriem 3 mg každý večer
Niekto podobne ?
Ako vám odporúčali vysadiť?
Počula som aj ze sa boja vysadiť koli vedľajším účinkom ako je epilepsia atď....
Niekto kto poradí z vlastnej skúsenosti
Ďakujem

mamina7070
16. júl 2023

ktory lekar ti ho predpisuje takto dlhodobo ? s nim by som sa poradilo ako ho postupne vysadit
po takej dobe denneho uzivania si uz zavisla

anonymous87
16. júl 2023

Ja sice beriem neurol kvoli panickym atakom, ale nie dlhodobo. To znamena: su obdobia, ked nepotrebujem aj 3mesiace a potom beriem aj 2tyzdne 3x denne. Ale pointa: vysadzujem ho postupne:cize znizim davku na 2x denne, potom na jeden denne 🤷‍♀️ az ho vysadim postupne uplne

bebememe
autor
16. júl 2023

@anonymous87 preklep nie 6 mesiac ale 3 mesiac klávesnica občas blbne :D 😀

guudy
17. júl 2023

@bebememe a ktore AD k Lexaurinu beries?

bebememe
autor
17. júl 2023

@guudy žiadne

guudy
17. júl 2023

@bebememe tak potom neverim, ze chodis k psychiatrovi. Dlhodobo by ti ziadny nenechal iba Lexaurin…takisto neverim, ze by si po takej kratkej dobe nemala dohodnutu dalsiu kontrolu….
Vymyslena tema…

bebememe
autor
17. júl 2023

@guudy nič nie je vymyslené prečo by som to robila pýtam sa na niečo iné a nie na to aby niekto hodnotil ci je to výmysel ci nie je to" fakt" tak ako som písala celé

iwesska
17. júl 2023

Tak to mas velmi zleho psychiatra,co ta 3mes.necha na takej davke Lexaurinu. Sama vidis,ze cim dlhsie ho beries,tym menej ucinkuje + rataj s NU z vysadenia. Ale este je cesta spat,ked to cim skor pod dozorom lekara vysadis. Urcite nie sama a naraz.

pkgirl30
17. júl 2023

ja som brala lexaurin, nebrala som ho každý deň ale len podľa potreby, vysadila som ho sama z jedného dňa na druhý, nič sa mi nestalo

guudy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
irusa
17. júl 2023

lexaurin vie predpísať aj obvodný lekár nie len psychiater