Zdravim Vás chcem sa spýtať užívam lexaurin tretí deň 1,5mg raz denne a začínam cítiť ako mi sem tam mierne znecitlievaju končatiny,ale mávam veľké problémy s krčnou chrbticou a podobný problém som už pár raz mal aj keď som lexaurin neuzival, tak teraz neviem či je to v poriadku a za pár dní to prejde alebo mám lexaurin vysadiť.Dakujem za odpoveď.
@lucia851 viem ale pýtal som sa na niečo iné
@juraj77777 a ešte chcem dodať bývam po ňom strašne nadržaný a vzrušený,je to v poriadku ?
@juraj77777 bud rad, ja periem antidperesiva, a som totalne frigidna
@123nikolaa123 vedľajší účinok Ad
@juraj77777 nech ti lekár predpíše iný druh liekov... neurol a pod.
@deti95060810 ale neurol je tiež benzodiazepin,len teraz neviem či to mierne znecitlivenie končatín mám s krčnej alebo s lexaurinu
@juraj77777 a to sa nedá inak liečiť?na akú diagnózu vám dal lekár ten lexaurin?
@juraj77777 jedno a to isté nie je... neurol je podstatne slabší...😉
@lucia851 žiadny lekár ,ja som si ho sám zabezpečil ,vzhľadom na moju alko-drogovu minulosť by mi ho lekár ani neprepisal
@juraj77777 tak sa daj liečiť psychiatrovi a nie toto pchať do seba
@lucia851 veď ja užívam len keď mám úzkosť
@juraj77777 to neberies každý deň?
@juraj77777 na uzkost sú lepšie antidepresíva
@lucia851 u nich som počul že majú nepekné nežiaduce účinky,lexaurin sa snažím nebrať každý deň ale keď to situácia vyžaduje tak aj každý deň
@juraj77777 ja beriem antidepresiva uz 9 rokov a nemám žiadne vedľajšie účinky po nich
@juraj77777 a poradím ti skús tiapridal namiesto lexaurinu ten je aspoň nenavykovy s dáva sa na abstaky z alkoholu
@lucia851 lenže po triapridale mi není tak dobre ako po lexaurine
@juraj77777 lexaurin je veľmi návykovy liek