Ahojte.Vždy som mala mastnejšie vlasy.Počas tehotenstva som ich mala najlepšie v mojom živote.Po pôrode sa vlasy bohužiaľ vrátili do pôvodného stavu ☹.V TV raz radili na mastné vlasy levanduľový šampón.Máte s tým niekto skúsenosti?Vďaka za odpovede 🙂
@roni200
@jamelia
Ako casto si vlasy umyvate? Ak kazdy den, alebo kazdy druhy, pokozka v ramci obranneho procesu si sama produkuje nadmerne vela mazu, pretoze castym umyvanim, hlavne ak pouzivate sampony s umelymi prisadami, sa pokozka vysusuje. Najlepsie je pouzivat sampony a kondicionery bez roznych ropnych derivatov a umyvat vlasy menej casto.
V nasej ponuke najdete pestry vyber samponov s prirodnym zlozenin, do pozornosti by sme dali najmä konopny a nimbovy sampon + kondic. Pomaha aj pri ekzematicke pokozke hlavy.
Ahoj, tiez sa priklanam k tomu, aby si si vyberala vlasovu kozmetiku bez skodlivych chemikalii (parabeny, sulfaty). Skvely je sampon, ktory posobi na pokozku, zlepsuje jej zdravie a tym aj nadmernu tvorbu mazu.
Skus napr. tento: http://www.vasakrasa.sk/sampony/jason-normalizi...
aj pekne vonia, aj cena za take balenie je velmi fajn a naozaj bude po nom pokozka zdravsia
@roni200 Ak mate pocit, ze Vam nevyhovuje, vyskusajte aj ine druhy. Niekedy to zial trva dlhsie, kym clovek najde pre seba to najvhodnejsie. Mame s tym podobnu skusenost. V rodine nas napr. trapia ekzemy (aj vo vlasovej casti), vhodnou stravou a presedlanim na prirodne sampony sa tieto problemy daju pekne zmiernit.
@nutrimas A stusala sste aj sanpony s justu SU tam velm i dobre všetko na prirodnej baze su huste Pozri si www.just.sk
Cena sa zda velka ale stoji to isto za to vyskusat Netreba vela a je husty
tak to by som aj ja rada vedela - tiez mi strasne mastneju.