Levanduľový šampón na mastné vlasy

roni200
27. okt 2014

Ahojte.Vždy som mala mastnejšie vlasy.Počas tehotenstva som ich mala najlepšie v mojom živote.Po pôrode sa vlasy bohužiaľ vrátili do pôvodného stavu ☹.V TV raz radili na mastné vlasy levanduľový šampón.Máte s tým niekto skúsenosti?Vďaka za odpovede 🙂

jamelia
28. okt 2014

tak to by som aj ja rada vedela - tiez mi strasne mastneju.

nutrimas
28. okt 2014

@roni200
@jamelia
Ako casto si vlasy umyvate? Ak kazdy den, alebo kazdy druhy, pokozka v ramci obranneho procesu si sama produkuje nadmerne vela mazu, pretoze castym umyvanim, hlavne ak pouzivate sampony s umelymi prisadami, sa pokozka vysusuje. Najlepsie je pouzivat sampony a kondicionery bez roznych ropnych derivatov a umyvat vlasy menej casto.
V nasej ponuke najdete pestry vyber samponov s prirodnym zlozenin, do pozornosti by sme dali najmä konopny a nimbovy sampon + kondic. Pomaha aj pri ekzematicke pokozke hlavy.

jamelia
28. okt 2014

@nutrimas praveze si ich umyvam niekedy len 2x do tyzdna, pretoze som doma na materskej a nikam nechodim. Skusala som uz mnozstvo samponov, teraz som mala naposledy obycajny zihlavovy, ale akosi nepomaha. Pozriem, dakujem za info.

virginia
28. okt 2014

Ahoj, tiez sa priklanam k tomu, aby si si vyberala vlasovu kozmetiku bez skodlivych chemikalii (parabeny, sulfaty). Skvely je sampon, ktory posobi na pokozku, zlepsuje jej zdravie a tym aj nadmernu tvorbu mazu.
Skus napr. tento: http://www.vasakrasa.sk/sampony/jason-normalizi...
aj pekne vonia, aj cena za take balenie je velmi fajn a naozaj bude po nom pokozka zdravsia

roni200
autor
28. okt 2014

@nutrimas Vlasy sa snažím umyť až na 3.alebo 4.deň,keďže viem o zrýchlenom mastení pri častom umývaní.Používam šamp.Bioscalin z lekárne.

nutrimas
28. okt 2014

@roni200 Prestudovali ste si zlozenie samponu?

roni200
autor
28. okt 2014

@nutrimas Nie sú tam chemické látky.

nutrimas
28. okt 2014

@roni200 Ak mate pocit, ze Vam nevyhovuje, vyskusajte aj ine druhy. Niekedy to zial trva dlhsie, kym clovek najde pre seba to najvhodnejsie. Mame s tym podobnu skusenost. V rodine nas napr. trapia ekzemy (aj vo vlasovej casti), vhodnou stravou a presedlanim na prirodne sampony sa tieto problemy daju pekne zmiernit.

maca283
28. okt 2014

@nutrimas A stusala sste aj sanpony s justu SU tam velm i dobre všetko na prirodnej baze su huste Pozri si www.just.sk

roni200
autor
29. okt 2014

@maca283 Produkty sú to zaujímavé, ale aj cena 🙂

maca283
29. okt 2014

Cena sa zda velka ale stoji to isto za to vyskusat Netreba vela a je husty

babulka82
30. okt 2014

@nutrimas tak aj napr, viem že vlasy často mastne by sa nemali často umyvat ale tak behat po svete s mastnou hlavou si nedovolim 😖 necitila by som sa dobre keby nemam vlasy umyte.
@roni200 ja som niekde čitala dat na vlasy sodu bikarbonu s niečim na sucho. Skusim to najst.Ale neskušala som to .