Let lietadlom po operácii mozgu

29. apr 2024

Ahojte, prosim vas, moze ist clovek po operacii nezhubneho nadora na mozgu letecky na dovolenku? Ked bude cca 3 mesiace po operacii? Ďakujem

pribinak
29. apr 2024

Toto je otázka na ošetrujúceho lekára nie na MK

aurelia2000
29. apr 2024

Veľké šťastie má dotyčný, že je nádor nezhubný, druhé šťastie bude, ak sa ho lekárom podarí celý vybrať bez poškodenia ostatného, tretie šťastie ak sa po operácii zobudí a nebude mať žiadne následky...no a po tom všetkom treba pokúšať osud a trepať sa ihneď na dovolenku lietadlom 🙄... poisťovňa ho poisti?

martinmmartin
29. apr 2024

podla toho aka operaca a ci pojde ako pilot alebo cestujuci. Najlepsie konzultacia s lekarom a aerolinkou

andrea2323
29. apr 2024

Autor/autorka: Mňa pustil lekár po úspešne absolvovanej trojmesačnej kontrole do lietadla - presne takýto prípad som bola 🙂 letela som cca 3,5-4m po..

katy31
24. jún 2024

@andrea2323 Ahoj.. a ako si to znášala? Zvládla si tú cestu lietadlom?

katy31
24. jún 2024

Ako to dopadlo, letela si?

cafelatte
24. jún 2024

Áno môže, dostali sme aj kartičku od neurochirurga, ktorú berieme na letisko, kde je uvedené, že osoba má v lebke titánový implantát.

katy31
24. jún 2024

@cafelatte už ste leteli? ja som po 2 operáciách, po druhej pol roka a chcela by som letieť do Talianska... :(

andrea2323
24. jún 2024

@katy31 ja som letela tie spomínané 3,5 mesiace po operácii, bolo to úplne v pohode.. neurochirurg schválil, a keďže mne bolo dobre išla som.. počas letu alebo potom som nemala žiadne bolesti, nič nezvyčajné a potom som ešte bola viackrát do roka od operácie. Teraz to už vôbec neriešim 🙂

cafelatte
27. jún 2024

@katy31 áno leteli sme, žiadny problém sme nemali, 4 krát do roka lietame mimo Europu.