Lesklé oči

dlady
21. okt 2023

Ahojte môžte mi poradiť prosím vás neviem z čoho to môže byt mám už pomaly 3 mesiace lesklé oči vyzerajú akoby som chcela plakať, zrak mam dobrý ,mám v kľude tep niekedy namerané aj 100, jemne my vypadávajú vlasy na spánkoch, mám 38, obvodná mi vyšetrila krv štítnej žlazy je OK, cukrovku nemám, kardiológ urobil echo všetko OK som veľmi unavená beriem magne b6, zinok a vitamín c.No aj tak mám lesklé oči 🤷🏻‍♀️môže to byt niečo vážnejšie ? Boli ma krčná chrptica nedávno som skončila rehabilitáciu no po 2 týždňoch ma zase boli, bolesť hlavy mám tiež na temeni je to taká tlaková, paliva zvieravá bolesť.

vanilkovazmrzka
21. okt 2023

Neprehanas to trochu? Ved je normalne ze oci maju nejaky lesk.

dlady
autor
21. okt 2023

@vanilkovazmrzka viem .. ale ja mam ako keby kalné oči,vodnate , lesklé posledné tri mesiace dosť dlho, keď nevieš poradiť tak nevypisuj tu a nerob nepríjemný den.Dakujem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanilkovazmrzka
21. okt 2023

@dlady no prepac ze som si dovolila napisat nieco do verejneho fora.

taktotedanie
21. okt 2023

@dlady hylo fresh kvapky, na vecer corneregel

irusa
21. okt 2023

Prestaň chľastať...

dlady
autor
22. okt 2023

@irusa vôbec nepijem alkohol 🙈ty si normálna?

irusa
22. okt 2023

@dlady nie nie som... Ale fakt si neviem predstaviť,ako si prišla na to, že máš lesklé oči... Podľa opisu tvojich vyšetrení budeš skôr hypochonder a hľadáš na sebe vždy nejaký náznak choroby....

misiacik2016
22. aug 2024

@dlady ahoj ako si nakoniec dopadla ? Zistila si nieco? Ja mam tiez leskle oci aj unavene a zaroven problemy s krcnou chrbticou a myslim, ze to
suvisi.