Len únava ako príznak covidu?

4. apr 2021

Dobrý podvečer, syn nachytal v škôlke covid, hneď ako sme sa dozvedeli ze je pozitívny tak sme ho izolovali, aj keď pri dieťati sa to úplne nedá ale väčšinu času je u seba v izbe a keď ide mimo ma respirator, u muža to tak bolo tiež a my sme sa vôbec nenakazili. No teraz som už druhý deň hrozne unavená, len by som spala, a keďže pri deťoch sa to cez deň nedá ,je mi cely deň zima a horia mi lica. Horúčku nemám merala som si dnes už 3x. Môže to byť ze je len únava ako príznak covidu ? Na pcr ideme vo štvrtok. Ďakujemm

nikpa
4. apr 2021

To môže byť len začiatok. Ostatné príznaky sa ešte môžu kľudne dostaviť, je to pravdepodobne

alena2798
4. apr 2021

Unava bola u mna prvy priznak. Potom strata cuchu a chuti...

autor
4. apr 2021

@alena2798 mali ste aj teploty ? Veľmi sa toho bojím keďže som s detmi sama a ja keď mám teplotu veľmi ťažko fungujem. Najmladšia ma len 3 mes.

sonetta
4. apr 2021

Kolegyňa ani nevedela, že je pozit, iba vďaka tomu ze sa testovala kvôli operácii na to prišla. Jediny príznak mala únavu.

autor
4. apr 2021

@sonetta my sme tiež nevedeli ze syn je, jemu neni nič, len to mali v škôlke tak som ho na vlastnú päsť dala otestovať antigenom a bum, ja som bola ešte negat ale nejako mi nieje dobre

barboorka
4. apr 2021

ja som mala tiez len neprekonatelnu unavu; proste nic ine len spat cele dni.. plus neskor strata cuchu a chuti..

autor
4. apr 2021

@barboorka kolko to cele spolu trvalo?

ivka21
4. apr 2021

Tiež som zistila ze mam covid včera a jedine ma hlava bolela a mala som ako keby hrcu v hrdle. Dnes pribudla bolesť hrdla. Len dúfam ze sa to nebude zhoršovať.

beronsche
4. apr 2021

Neviem si ani len predstavit, izolovat takto male dieta same v izbe.. chuda dieta...

luccija
4. apr 2021

@beronsche kto hovorí, že je samé?veď ho asi izolovala od ostatných detí píše, že má 3 a nebehá po celom byte..

luccija
4. apr 2021

Môžeš mať únavu a nič viac ja som bola strašne unavená a teplotu som vôbec nemala len dutiny plne bez dekrétu ináč nič ani bolesti svalov, hlavy nič.Iba únava, že som išla so psom na dvor a hneď unavená spotena

barboorka
4. apr 2021

ta unava trvala asi dva tyzdne, bola som velmi vycerpana, nevladala som robit bezne cinnosti.. a cuch nemam doteraz, uz su to 4 mesiace.. ☹

alena2798
4. apr 2021

Teploty som nemala. Len unava, na tyzden som stratila cuch a chut. Muz zase mal tazsi priebeh. Strasna unava, malatnost, kasel. Prespal asi tyzden . Ale bez teploty. Drzim vam palce.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkaor
4. apr 2021

Dcéra mala teplotu kašeľ, nechcela som ju dat testovať, tak som sa prihlásila ja na PCR, na naše prekvapenie prišiel pozitívny výsledok, pritom sme boli 2dni predtým na antigen a bol negat...

beronsche
4. apr 2021

@luccija ved sama pise, ze ho izolovali ze vacsinu casu je u seba v izbe... inak nosi respirator. Dieta vo veku od 3 do 6r, kedze skolkar.. vies so predstavit, ako sa musi to dieta citit? nuz mne to divne pride..

luccija
4. apr 2021

@beronsche tak asi tam je s mužom, keďže chorý už bol, alebo s ňou neviem ani by ma nenapadlo to pochopiť ako píšeš, že by tam malo byť same.Hra sa, pozerá TV, čítajú si ..

autor
4. apr 2021

@beronsche prepáčte, ako co tu riešite? Ja za ním chodím, v respiratore a vždy si vydezinfikujem ruky, hra sa, pozera rozprávky, skladá puzzle ,chodíme von na dvor , nieje zavretý sám v izbe 24/7, to ze je izolovaný neznamená ze je zavretý v klietke. Keď je s nami mimo izby ma respirator. Najmladšia mala po narodení zdrav problémy a je to pre mňa nočná mora ze to dostane. Muž sa izolovať a nikto iný to nedostal. Preto to riešime aj teraz , neviem co si predstavujete ze je uviazany na reťazi, povedzte mi teda teda by ste robili vy keď ste taka múdra

maciatkolulu
4. apr 2021

@luccija ako mňa to tiež zaujalo, že izolovaný od ostatných a väčšinu dna v izbe, s kým asi, keď mama je sama ako píše a ma ešte aj trojmesačné, plus respirátor... Mam 7rocneho a neviem si to predstaviť, nieže Covid, keby bol akokolvek chorý, že by bol bol väčšinu dna sám v izbe a to mam aj dve staršie, čo bývali choré a teda nikdy nebola jedna sama v izbe... Tiež ma teda prekvapilo, že je takto... Pri trojmesacnim dieťati, plus jednom chorom môžeš byť úplne prirodzené chorá a mimochodom antigen nie je nejako smerodatny. Určite by som predtým ako by som izolovala školkara dala spraviť PCR.

maciatkolulu
4. apr 2021

Nie chorá, ale unavena

maciatkolulu
4. apr 2021

Synovi nič nie je a ty na základe antigen ho izolujes? No ok

maciatkolulu
4. apr 2021

@luccija autorka píše...
Veľmi sa toho bojím keďže som s detmi sama
Takže asi je dieťa samé... Ale každý ako uzna

trolinkaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. apr 2021

@maciatkolulu ma to skoro cela škôlka, takže on asi nebude výnimka.
Ma izbu hneď vedľa nasej,dvere presklenne vidíme sa som pri ňom každú chvíľu a našťastie mam rozumne deti ktoré to chápu. Neviem kam sa zvrhla tato diskusia.

autor
4. apr 2021

@maciatkolulu píšem že na pcr ideme vo štvrtok! Netreba hneď rozmýšľať ako útočiť. Pýtala som sa na niečo úplne iné, prišli ste si rypnut? Chcela by som vás vidieť na mojom mieste pani.

luccija
4. apr 2021

@maciatkolulu snáď je rozdiel choré dieťa s teplotami a dieťa, ktorému nič nie je nemá príznaky.autorka u sestry v škôlke bola skoro celá trieda pozit a deti nemali žiadne príznaky antigen môže byť klamlivy, ale keď sú chorí aj ostatní tak by som o tom nepochybovala.Ono je to v podstate jedno infekčný už bol pár dní predtým ako ste ho dali testovať je to náhoda kto ochorie kto nie.

luccija
4. apr 2021

Sú deti, ktoré sú radi same v izbe a hrajú sa moje krstna všetkých vyháňa rozloží si po zemi hračky koníky a chce mať svoj kľud.Aj 2,3 hodiny sa hrá moje dieťa také nebolo😊

beronsche
4. apr 2021

Pokojne mi tykaj, kedze jednak sme na anonymnom fore a tiez je to tu dobrym zvykom.. 😉
Ja by som nosila respirator, celej rodine by som po konzultacii s pediatrom zvysila davky vitaminov (nasa pediatricka nam pri covide odporucala na niekolko dni zvysit davky d vit na 8000 ui, zinok 25mg kazdy druhy den, c vit min 1000ui a to aj dietatu v skolkarskom veku).
Skolkara aj tak neustrazis, aby nosil respirator spravne.. a iba ho stresujes..
A skusenost mojich blizkych - dieta pozit s priznakmi, rodicia a surodenec nie a to ho nijako neizolovali...
Dalsi znami - otec pozit s priznakmi, deti priznaky, ale bez testu, matka negat.
Tym chcem povedat len tolko, ze je tu tolko premennych a neznamych v tejto "rovnici", ze by som to nehrotila tym, ze drzim dieta v izbe ..
To je len moj nazor, samozrejme kazdy si urobi podla svojho vedomia a svedomia..
Drzim palce a skore uzdravenie.

autor
4. apr 2021

@luccija on je rozumný na svoj vek veľmi a rad skladá puzzle ,číta, hra sa, skladá, robi to aj inokedy, a nepotrebuje ma k tomu.
@maciatkolulu chcela by som vedieť kto by mi prišiel strážiť pozitívne deti keby ja musím ísť s malou do nemocnice, keďže ako píšem mala po narodení zdravotné problémy. Tak prestaňte útočiť a starajte sa do svojho keď nemáte odpoveď na otázku čo sa človek pýta. Ďakujem

maciatkolulu
4. apr 2021

@luccija u nás išla celá trieda do karantény, pozitívne deti a nás nebol. Určite by som nenecháva la svojho syna samého v izbe a to je minimálne o dva roky starší. Co by tam celý deň zdravé dieťa robilo???? Pozeralo a skladali si puzzle, ahaa, hm,
Tak ja som sa nedicitala, že idete na PCR, a napísala som ti aj k veci, že pri teojmesacnim dieťati, plus dieťati, čo je izolované, tzn starostlivosť, stres, môže byt únava úplne prirodzená, riešila by som PCR urýchlene.