Lekárska správa z pohotovosti

ewitka123
2. jan 2024

Chcem sa poradiť či náhodou niekto neviete či po absolvovaní vyšetrovania na bežnej dospeláckej pohotovosti sa tento záznam vypisovaní v počítačovom systéme sa tento aj dostane do záznamu obvodnej lekárky alebo sa dostane do záznamu len v papierovej forme, keď jo tam prinesiem ja? Ďakujem za odpoveď!

kacena4
2. jan 2024

pokial ja viem tak zaznam je v papierovej forme, ale nejake ukony popr. lieky ktore predpisal dr. na pohotovosti je vidiet v systeme

guudy
2. jan 2024

Ked som bola na pohotovosti ja, vzdy mi povedali, aby som odniesla pediatrovi/obvodnemu spravu co najskor. Zalezi aj, kde mas obvodneho lekara a kde je pohotovost.

ankare
2. jan 2024

@ewitka123 nápis do skupiny Zdravotníci na MK.

lulu2014
2. jan 2024

@ewitka123 pokial nemas Dr v nemocke ze ma pristup do systemu tak nie. Cize jedine ak das spravu. Ale predpisane lieky moze vidiet aj ked ich uz vyberies. Ak ma program v pocitaci.

taktotedanie
2. jan 2024

Ano aj spravy z pojotovosti sa odosielaju do e zdravia,ak ti predpisal bieco na pohotovosti tak to bude vidiet kazdy lekar

luccija
2. jan 2024

@ewitka123 už by malo byť všetko spojené, takže všetci vidia všetko.Aspon dúfam otec bol na pohotovosti a internista na inom mieste vedel čo dostal a prečo tam bol..správu si omylom k nemu nezobral