Ahojte, chcela by som sa spýtať či niekto podstúpil odstránenie mykózy laserom.
Tohto môjho dlhodobého a nepríjemného estetickèho problému sa nemôžem zbaviť... mám to už pár rokov začalo to jedným nechtom po aplikáciu gélových nechtov... no zdá sa,že čoraz horšie.. nechty má niekedy bolia.
Na kožnom som už bola niekoľko krát, no dala mi len vodičky a krémy, špeciálne laky na nechty keďže kojím nemôžem podstúpiť medikamentóznu liečbu, ktorá by trvala niekoľko týždňov a lieky sú ževraj riadny záber na pečeň, takže asi by som ju aj tak nechcela podstúpiť.
Prosim poraďte hocičo čo by ešte mohlo efektívne zabrať... veľmi pekne ďakujem za prečítanie a každú radu.
A inak pozri si aj cenu laseroveho osetrenia, a konecny efekt po 9-12mesiacoch, kazdy mesiac 3 sedenia (ak som to dobre pochopila) atd atd. Ja by som to skusila, az ak by mi klasicka liecba nezabrala.
@simca06022011 ďakujem😘je to ozaj beh na dlhé trate a pravidelná hygiena... no drzať ruky v suchu a kremovať sa mi pri deťoch bohvieako neda!!🙈viem že by sa patrilo očistí aj z vnútra!
Kasli na "riadnu zataz na pecen", nemas 60rokov, ani problemy s pecenou, tak vobec sa nemusis strachovat. Dokojis a chod na riadnu tabletkovu liecbu. Kazdy liek je zataz pre nieco, ale pomaha. A inak, kontretne tieto sa tiez kombinuju s kremom/vodicku, nakolko treba ten povrch cely, aj ruky, prsty osetrit. Ono ta plesen sa velmi rada vracia ak sa riadne nedolieci. Urcite aj ine opatrenia treba dodrziavat, mozno ma niekto osobnu skusenost. Ja osobne iba na inom mieste, a poviem ti, kym to preslo a pochopila som ako na "to" (že držať v suchu, pravidelne poctivo kremovat, zehlit vsetko pradlo/vyhodit stare, kremovala som sa hadam pol roka, kozny mi napisal asi 8 tub kremu plus samozrejme ine veci, na nechty bude zase daco ine platit, ocistit, ostrihat, kremovat.. neviem)
Mojej mame plesen na rukach vyliecila kozna bez problemov, mala to tiez hrozne, pravdepodobne chytila plesen na manikure, plus jej trvalo kym si dala 2+2 dokopy a isla k lekarovi.