Zdravím, som 8 dní po laserovej operácii očí - odstránenie dioptrií do diaľky, zrak po kontrolach je v poriadku, vidím ostro, už aj na blízko fajn. Čo ma trápi, sú bolesti, resp. tlaky za očami, niekedy nevoľnosť (napinanie) a aj bolesť pri pohybe oka (napr. pri zmene smeru a pod).
Doktor sa tým nezaoberal, že sa s tým ešte nestretol.
Nemá niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem.
@crazy_cat_lady áno, tiež som bola prekvapená nemilo. Bolo to oftum v Košiciach. Vypýtala som si výpis z karty a išla som to checknut k inému dr.
@lalejla a co vam iny dr povedal?
Ocny tlak ste mala v norme?
@taktotedanie áno, všetky výsledky u jedného aj druhého dr som mala v poriadku, operácia sa podľa všetkého podarila, aj čo sa týka samotného zraku, tak vidím pekne, zaostrujem. Mám len veľmi nepríjemné tie vyššie opísané side effects.
@lalejla tak zase si musi mozog zvyknut, ze nemate okuliare a este to videnie nie je 100% teda treba cas
Ak tak nejake lieky na bolest
@taktotedanie ja dúfam, že to bude tak. Ale znepokojuje ma to veľmi. Lieky na bolesť klasické nezaberajú :(
@lalejla tak skuste na predpis, rieste vseobecnym lekarom
Ak sa nezlepsi treba ist na neurologiu
@taktotedanie ďakujem, počkám ešte, možno sa to ustáli nejako. Dúfam!
ja som sa s tym sice nestretla (ani nemam za sebou operaciu oci, hoci nad nou uvazujem), ale pristup Vasho lekara - ze sa tym nezaobera, lebo sa s tym este nestretol je naozaj napocudovanie.. smiem sa spytat, kde/ v akej klinike ste zakrok podstupili?