Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať či tu náhodou nie je niekto kto mal laserovou operáciu očí viac ako raz? Ideálne niekto koho operovali v iClinic v BB😃
@taktotedanie prečo?
Ja som bola objednaná na konzultáciu v iClinic, kde mi povedali, že môžem podstúpiť operáciu (kde sa tá rohovka ešte stenšuje) ale mi to nedalo lebo som počula nie celkom dobré referencie, a následne som šla do iného pracoviska, kde mi neodporučili operáciu, pretože som mala tú rohovku tak tenkú a nepravidelnú, že by nevedeli zabezpečiť, že ešte po jej stenčení laserom by to bolo ok. Takisto s info, že veľa ľudí bohužiaľ k nim chodí na opravy z iclinic.. 🤨 ja by som si možno ešte dopriala jeden názor na tvoj stav a či si vhodný adept/ka 😊
@lenusska5 niesu s nimi dobre skusenosti ani vysledky
@lenusska5 ja by som k nim teda nešla
https://www.startitup.sk/chceli-byt-bez-okuliar...
Ďakujem Vám teda žienky za info ja som 10rokov dozadu na tej klinike bola operovaná ešte sa nevolala iClinic a vtedy sme boli veľmi spokojní a keďže mám doživotnú záruku chcela som ísť zas keďže už sa mi zrak zhoršil ale ako vidím nestojí mi to za to🤷🏻♀️
ja som mala obe oči operované v Iclinic v roku 2020 a zatiaľ nemám žiadne problémy
@lenusska5 nie velmi dobre zvolene pracovisko