ahojte, prosim vas o rady, aky mate nazor na laserovu operaciu oci, ktora by mala umoznit zbavit sa okuliarov. Hlavne sa chcem spytat, kde ste si to davali robit a ci ste boli spokojni, lebo zvazujeme aj my 🙂 je taketo ocne centrum aj v Trencine? dakujem za nazory a odpovede 😉
nedavaj si to robit, kym nemas 25 rokov, moj priatel si to dal robit, ked mal len 20 rokov, a teraz zase nosi okuliare, a celkovo hovori, ze ma zly zrak, hlavne ked je tma, a dalsiu operaciu mu nedoporucili
to o tom vekovom obmedzeni sme sa dozvedeli az nedavno
inak ostatni ludia, co ich poznam, su spokojni, zrak maju v pohode
@liz_lemon To je hlúposť, vekové obmedzenie tam nieje od 25 rokov ale od 18. Po 18 roku zivota sa to plne odporuca. Pokial ma Tvoj priatel problemy tak nebola dobre odvedena operacia alebo su v tom ine priciny, lebo nie vzdy sa to odporuca. Preto sa robi aj to predoprecne vysetrenie kde sa zistuje ci je pacient vhodny kandidat na operaciu. A taktiez tam hra velku ulohu aj to akou metodou bol operovany.
@penelope2066 povedala mu to ocna lekarka, robili mu to este v roku 2002, a niekolko rokov to bolo bez problemov, okuliare nosi asi 3 roky
len tak mimo temy, pise sa nie je...a nie bez medzery
@martinka2121 kamoska robi v Neovizii instrumentarku a zhodou okolnosti tam bola aj moja kolegyna. Nosila velmi silne dioptrie a kazdym rokom sa jej zrak zhorsoval. Po pondelnajsej operacii povedala, ze vidi aj za roh... 😉. Kamoska mi to opisovala, ze to trva 10 min. Prvy den vidis hmlisto, druhy uz ostro.
@liz_lemon Tak to mu nepovedala pravdu...
sisaha, mozem sa spytat, kde jej tu operaciu robili? diki 😉
@martinka2121 V Neovizii v Petrzalke (BA). Ak si zadas do googlu neovizia, tak ti vyjde ich stranka, aj s cennikom. viem len, ze ak by ste sa dohodli viacerí a prisli by ste ako skupina, tak su tam vyrazne zlavy...Niektorí sa vraj takto hladajú na facebooku.. A prosim ta, nabuduce, ked mi napises, napis pred moj nick aj zavinac, lebo takto sa mi nezobrazi, ze hovoris na mna a nechcem vyzerat ako ignorant 😉.
dobre a dakujem za odpoved 🙂 len nam by sa hodilo nieco blizsie
@martinka2121 tiez chcem ist na takuto operaciu ked nas bude 8 dostaneme slusnu zlavu : ))
Nakolko pracujem v ocnej optike a mam o tom blizsie info a mozem Ti odporucit vyborne ocne laserove centrum a mas zaujem tak napis IP.