Laserová operácia očí

1mina
31. júl 2021

Zaujimali by ma Vase skusenosti, ci ste operaciu niekedy neolutovali, hojenie atd 🙂 ja sa nato dlho odhodlavam a momentalne maju akciu v I-clinik tak zvazujem ci ist do toho alebo nie 😊

domka222
31. júl 2021

Ahoj. Bola som asi 14 rokov dozadu. Prvý deň rezanie v očiach, ako keby som tam mala piesok, slzenie. Nepríjemné, ale nič, čo by sa nedalo vydržať. Vôbec neľutujem.

maximilie
31. júl 2021

@1mina nikdy to neľutujem a isla by som do toho znova
Urcite odporúčam

janulka1802
31. júl 2021

Bola som pred rokom a išla by som do toho znovu. Nevyberala by som si kliniku podľa toho, že majú zľavu, ale podľa osobných referencií.

janulka1802
31. júl 2021

A vyber si bezbolestnú, ak je to možné.

jazula
31. júl 2021

Bola som v Neovizii pred 2 rokmi, bolelo to len asi hodinku, pár dní som síce pozerala akoby cez vodu, ale už večer v deň operácie som pozerala film v telke 😊. Ľutujem len, že som nešla skôr…

laurita285
31. júl 2021

Bola som pred 6 rokmi, po hodinke som už bola totálne fresh a večer som čumela súdnu sieň v telke.

Či to bol dobrý krok to fakt neviem, nemala som silné dioptrie( nevidela som do dialky) a teraz, po 6tich rokoch nevidím zas do blízka (mam 27r)
Plus odkedy som bola na operácii strašne mi vadí slnko, nemohla by som byť von bez okuliarov (čo ale nepovažujem u mňa konkrétne až za taky problem lebo si chcem chrániť očné okolie aby som nemala vrásky) a celkovo mi viac slzia oči,... resp mam ich celkovo viac citlivé.

alchemilkazltozelena
31. júl 2021

@1mina bola som v roku 2009, nelutujem, prave naopak, jedno z najlepsich rozhodnuti v mojom zivote... bolest sa sa prezit a za tych par dni to stoji... mam pokoj do konca zivota s 🤓

1mina
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1mina
autor
31. júl 2021

Dakujem za recenzie... a kontrektne v tej klinike i-clinik ste niekto neboli ? Jeden druh tej operacie tam vyzera tak slubne vraj normalne fungovanie hned dalsi den , bezbolestne atd ak to tak naozaj je by som sa jadam aj odhodlala, lebo mam.2 male deticky a nemozem si proste dovolit byt par dni nejaka neschopna 😁

palinohavino
1. aug 2021

@1mina v i clinik som bol a okuliare zostali a po ich zákroku vidím svetla rozmazané a svetelné nápisi dvojmo a je takých ľudí viac

janulka1802
1. aug 2021

@palinohavino uff, tak je teda nepríjemné a skúšal si reklamovať, resp. ako sa oni k tomu stavajú?

magduska2
1. aug 2021

@1mina V i-clinic bola moja teta,a teda velmi si nepochvaluje...ale nemyslím, konkrétně i-clinic,ze by urobil chybu...to skor zákrok..okuliare sice mat nemusi ale velmi dlho mala tlak a bolesti v očích, dobre vraj nevidí...skrátka povedala,že keby to viděla a za tie peníze už by do toho 2x neisla.
A je to vraj běžné..sama povedala,že už chápe preco oč.lekari majú vsetci radšej okuliare.
Myslim,že toto sú také zákroky,ze tam ti nikto 100%záruku nedá a je to naozaj velmi individuálne.

1mina
autor
1. aug 2021

@palinohavino ked som.si presla vela recenzii na i-clinik nasla som.par takych co si nrchvalili - sice nie operaciu ale skor pristup ked tam.boli.... co teda za take peniaze by malo byt tip top 🤷‍♀️

palinohavino
1. aug 2021

@janulka1802 povedali ze je to OK ze už kunim nemám chodiť a ani do správy nenapísala aké mám problémy

marfikchov
1. aug 2021

@1mina 12 rokov v Ružomberku, piatok zákrok, vikend ťažší, rezanie, štípanie, slzenie, po dvoch dňoch prešlo, odvtedy bez problémov

tncka
1. aug 2021

@1mina ja uz mam 9rokov a boli to najlepsie minute peniaze. Nelutujem. Prvy den jasne ze bolest bola,ale odvtedy sa toho uz vela zmenilo,laser uz je na inej urovni ako vtedy🤔

xsoniax
1. aug 2021

@1mina ahoj ak ti môžem poradiť pri laserovej operacii naozaj naozaj naozaj nepozeraj na zľavu a cenu. Robím na očnej klinike a mali sme vela pacientov ktorí prišli k nám na predoperacne vysetrenie. My sme im operáciu neodporucili. Potom šli na vysetrenie do nemenovanej kliniky (ktory zoperuju všetko). Po operácii neboli spokojny ale tam sa uz vo viacerých prípadoch s tebou viac nebavia... A potom sa títo pacienti opäť vracajú k nám a sypu si popol na hlavu... Tak ti poviem : ak si ukážkový pacient do cca 35 rokov dioptrie do cca - 5 pravdepodobne budeš spokojná.... Ale precitaj si prosím poriadne recenzie aj od pacientov, ktorí neboli spokojní... Resp ak môžem poradiť absolvuj pred operačné vysetrenie na dvoch troch klinikách nech vidis ten rozdiel a pocujes viaceré názory... Predsa len zrak máš len jeden.... A mimochodom ja určite laserovú operáciu odporúčam... Sama som absolvovala pred 10 rokmi (na inej klinike kde pracujem teraz) 🙂