Laserová operácia inkontinencie

11. feb 2023

Dobry den, chcem sa opytat, ci niektora nepodstupila laserovu liecbu inkontinencie.

Ak ano, bola vasa inkontinencia uplne vyliecena, pripadne nejake vedlajsie dopady?

savoya
12. feb 2023

Ja som na tom bola v roku 2020 tri krat do roka.Inkontencia sa mi vyliecila.V Ziline stoji jedno sedenie 230€.

savoya
12. feb 2023

Pre posilnenie panvovej dna som absolvovala toto vysetrenie aj v januari tohto roku.Dopadlo to vyborne a som velmi velmi spokojna s vysledkom.Ziadny unik mocu pri zakaslani,kychani nehrozi.Vsetko dopadlo super.👍

autor
12. feb 2023

@savoya super to som rada ze to pomohlo. Mne je najblizsie BA a cena je trosku vyssia tak som chcela zistit, ci ma niekto skusenosti.

jaja1707
4. apr 2023

@savoya dobrý deň, chcem sa spýtať. tiež uvažujem nad týmto zákrokom, keďže 6mesiacov rehabilitácie mi nejak nepomohlo. Aj ste nejak cvičila? alebo bol efekt laserom aj bez cvičenia? ešte by ma zaujímalo, či garantujú vyliečenie, alebo len zlepšenie stavu. Ďakujem za odpoveď.

savoya
4. apr 2023

@jaja1707 Ano ,vysledky su aj bez cvicenia kegelovych cvikov.Praveze ked som cvicila kegelove cviky tak som ju mala este sirsiu a inkontencia sa mi zhorsila.

jaja1707
2. máj 2023

@savoya ďakujem. Tiež mám podobnú skúsenosť. Necvičila som kegelove, ale pod dozorom fyzioterapeutky. A po zlepseni mi zmenila cvik a vtedy sa to zas zhoršilo. Nechcem ísť na pásku, príde mi to skoro,keďže mám 38,preto zvažujem podobny zákrok lasom.

maruska.s
27. feb 2024

@savoya kde prosím v Žiline to robia? Ďakujem

savoya
28. feb 2024

Gyv & Fiv Zilina

savoya
28. feb 2024

GYN – FIV, CENTRUM ASISTOVANEJ REPRODUKCIE je situované v centre ALTERIA na Predmestskej ulici 8600 v Žiline.
Centrum Alteria sa nachádza na začiatku Žiliny v smere od Martina do centra, v blízkosti hypermarketu Tesco. Na najväčšej žilinskej svetelnej križovatke zo všetkých hlavných smerov, teda pri hypermarkete Tesco, sa treba držať na smer CENTRUM. Pred budovou Alterie (na streche označená ako HYUNDAI), tesne pred bigboardom spoločnosti Arton, sa cesta rozdvojuje na Predmestskú a Štefánikovu ulicu.
Centrum GYN-FIV Žilina sa nachádza nad predajňou Mazda, na prvom poschodí, vchod do centra je zo Štefánikovej ulice.
Parkovanie je možné bezplatne pri hypermarkete Tesco a spoplatnené pozdĺž celej Štefánikovej ulice.

maruska.s
28. feb 2024

@savoya ĎAKUJEM veľmi pekne za presne info. Ešte mi prosím povedzte, či ste s výsledkom spokojná...

savoya
28. feb 2024

Ano som .

keithy
2. jún 2024

@jaja1707 ahoj, môžem ss spýtať, podstúpila si ten laser? Ak áno, pomohlo? Mam 32 a tiež sa ešte necítim na TOT pásku, ale po poslednom pôrode sa inkontinencia neskutočne zhoršila a cvičenie už nepomáha...

nsplv
11. júl 2024

Chcela by som poprosiť dámy, žijúce na Slovensku vo veku 18 rokov a viac, trpiace inkontinenciou moču o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci s témou Vplyv močovej inkontinencie na kvalitu života žien.

Veľmi pekne ďakujem za vašu ochotu i čas

https://forms.gle/tcwgDnN4tmfDcLHc8

stastenko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastenko
1. nov 2024

@savoya No mne teda nepomohlo a ešte mi inkontinenciu zhoršilo. Zbytočne vyhodené peniaze. 😢 A to som bola tiež tam, kde Vy, v Gyn - Fiv Žilina.🍀😢

jaja1707
1. nov 2024

@keithy ahoj nepodstupila. Skušala som aj kreslo Esmella a este sa mi to zhoršilo. Takže som zúfala.

keithy
1. nov 2024

@jaja1707 ahoj, môžeš mi poslať súkromnú správu?