Dobry den, chcem sa opytat, ci niektora nepodstupila laserovu liecbu inkontinencie.
Ak ano, bola vasa inkontinencia uplne vyliecena, pripadne nejake vedlajsie dopady?
Pre posilnenie panvovej dna som absolvovala toto vysetrenie aj v januari tohto roku.Dopadlo to vyborne a som velmi velmi spokojna s vysledkom.Ziadny unik mocu pri zakaslani,kychani nehrozi.Vsetko dopadlo super.👍
@savoya super to som rada ze to pomohlo. Mne je najblizsie BA a cena je trosku vyssia tak som chcela zistit, ci ma niekto skusenosti.
Gyv & Fiv Zilina
GYN – FIV, CENTRUM ASISTOVANEJ REPRODUKCIE je situované v centre ALTERIA na Predmestskej ulici 8600 v Žiline.
Centrum Alteria sa nachádza na začiatku Žiliny v smere od Martina do centra, v blízkosti hypermarketu Tesco. Na najväčšej žilinskej svetelnej križovatke zo všetkých hlavných smerov, teda pri hypermarkete Tesco, sa treba držať na smer CENTRUM. Pred budovou Alterie (na streche označená ako HYUNDAI), tesne pred bigboardom spoločnosti Arton, sa cesta rozdvojuje na Predmestskú a Štefánikovu ulicu.
Centrum GYN-FIV Žilina sa nachádza nad predajňou Mazda, na prvom poschodí, vchod do centra je zo Štefánikovej ulice.
Parkovanie je možné bezplatne pri hypermarkete Tesco a spoplatnené pozdĺž celej Štefánikovej ulice.
Ano som .
Chcela by som poprosiť dámy, žijúce na Slovensku vo veku 18 rokov a viac, trpiace inkontinenciou moču o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci s témou Vplyv močovej inkontinencie na kvalitu života žien.
Veľmi pekne ďakujem za vašu ochotu i čas
Ja som na tom bola v roku 2020 tri krat do roka.Inkontencia sa mi vyliecila.V Ziline stoji jedno sedenie 230€.