Laserová epilácia v Dermatope Trenčín

sestricka2
1. feb 2013

chcem ist na laserovu epiláciu je to dost draha zalezitost najblizsie to robia v dermatope v trenčine hladala som na internete nejake diskusie, odporucania ale nic na tuto temu som v suvislisti s trenčinom nenasla, mate niekto skusenosti s laser epiláciou v trenčíne?

romanuuska
26. feb 2013

Ahoj. Ja som tiez hladala na nete nic co je zvlastne. Idem tam tento tyzden prvykrat na epilaciu. Objednali ma po tyzdni ako som telefonovala ale vraj dalsi volny termin maju az na april. Potom chcela ist aj kamoska so mnou kedze dve oblasti maju zlavu ale ani ju nechceli priobjednat lebo vraj nemaju na nu cas. No je to divne.
@sestricka2

sestricka2
autor
26. feb 2013

@romanuuska ja som sa zatial neobjednavala ale budem rada ak mi napises tvoje skusenosti odtial ked tam pojdes pisala som im aj do dermatopu ale neodpísali mi 😖

shehzade_91
26. feb 2013

Ahoj neviem odkial si a neviem ci mas blizko zilinu lebo ja som bola v ziline LAURENTISE a som max. Spokojna mam tmavu plet a cierne chlpky davala som si epilovat tvar a za 4tyzdne my narastlo minimum chlpkov a to predtym som si dva krat do tyzdna musela depilovat uz som bola 2x a mam isr este 2x.. Maju tam tiez dobre zlavy 🙂) papa

romanuuska
3. mar 2013

Ahoj ! Tak uz som absolvovala epilaciu tento tyzden. Vsetko bolo v pohode, sestricka mi vsetko povysvetlovala, bola mila. Cele to trvalo cca 25 minut a bolelo to, ale ked bolo potom tak som bola rada a da sa to samozrejme vydrzat. Dalsi termin mam v polke aprila a potom uz neodporucaju, lebo sa nebudem moct opalovat takze pokracovat budem april a az. September zacnem. Treba ist 6-8 krat. A vydrzi to cca 2 roky potom. Vraj po prvom raze su najviditelnejsie vysledky tak pockam este nejaky cas co sa stane a potom napisem . Inak je tam stale plno a neberu uz nove objednavky vraj maju plne diare az do maja.

alexbielikov
31. mar 2014

@romanuuska chcela by som sa ta opytat kolko ta to vyslo €? na kazdej stranke mi ukauje inak, a otvoria som tu tu tuto vasu siskusiu o tom tak sa pytam kolko si za to dala 🙂

lula84
13. nov 2014

Má niekto skúsenosť s laserovou epilaciou v ziline?? ak ano, odporuča??kde?? Dakujem.. Zvazujem, teraz je na to vhodné obdobie, tak to chcem využit 🙂

jankastubka
21. jan 2017

@romanuuska
@shehzade_91 mozem sa opytat, ako ta epilacia prebiehala. Lebo som bola teraz prvy krat a neviem co si mysliet. Bola som na hornej pere, a trvalo to ani nie 5 min. Myslela som, ze to chlpky odstrani hned, no chlpky mi ostali a pani povedala, ze za par dni vypadaju. Ale bola som tam v stredu a je sobota a nic. Tak, ze ci to robia nedostatocne dobre, alebo ci to tak ma byt...

romanuuska
21. jan 2017

@jankastubka
Ja uz si to moc nepamatam ako dlho trvali bikiny, mozno cez 1/2 hodinku. Ja som s bikinami velmi spokojna, bola som tam v roku 2013, teraz je 2017 a doteraz na tych miestach rastu chlpky ovela menej ako inde. Netvrdim ze uplne vsetky nerastu, ale je ich viditelne menej.

jankastubka
21. jan 2017

@romanuuska a vypadli tie chlpky hned alebo ako dlho trvalo?
Lebo ja som bola an epilacii pred 3 dnami a mam podla mna vsetky chlpky, tak ako som ich mala. Bola som na hornej pere.

romanuuska
22. jan 2017

@jankastubka vypadali postupne, ale neznici to svetle chlpky len tie tmave, kamaratka bola na bradu a tiez to tak nerastie ako dovtedy. Najskor to bolo akoby spalene a postupne to vypadalo.

jankastubka
22. jan 2017

@romanuuska postupne, znamena, ze kolko to vypadavanie trvalo? Aj viac ako tyzden? Lebo aj tie tmave chlpky este mam.

romanuuska
22. jan 2017

@jankastubka to uz si vazne nepamatam, ale to nevypada vsetko naraz. Zrejme ak su moc hrube a tmave tak treba viackrat opakovat. Ale kamoska uz v minulom roku bola niekolkokrat na depilacii voskom, ze zase to zacalo rast, ale to su 3 roky od laseru.

monika2519
20. feb 2017

@jankastubka ahoj vypadali ti tie chĺpky? A ako si spokojná?

jankastubka
21. feb 2017

@monika2519 ahoj, mne sa zda zemi vobec nevyapadali. Aj ked na jednej strane som mala o trosiku menej ako na druhej. Vcera som bola znova a povedala skm jej aby to dala silnejsie. Tak idem zase cakat 2 tyzdne, ci nieco vypadne.

monika2519
21. feb 2017

@jankastubka a kde si bola v akom centre ?

jankastubka
21. feb 2017

@monika2519 ja som z BB a bola som U sally.

monika2519
21. feb 2017

Aha a to je nejaká klinika estetickej medicíny? Ci nejaký salón?

jankastubka
21. feb 2017

@monika2519 iba salon.

monika2519
21. feb 2017

@jankastubka tak to ti asi nerobili laserom ale Ipl ci ?

jankastubka
22. feb 2017

@monika2519 ze vraj je to laser SHR, tak neviem.

eliska3
24. máj 2017

neodporúčam Dermatop v Trenčíne 👎... mladá pani doktorka, ktorá neznesie odpoveď, že človek nie je spokojný s jej zákrokom... a v súčasnom svete, kde vládne konkurencia si svojím zakomplexovaným arogantným spôsobom správania u mňa vyslúžila dva palce dole👎👎

ludka221
1. jún 2019

Babeny bola ste niektora na tom v Za? alebo este popripade odporucate nejaky salon v Trencine?

babakato
30. jún 2019

Ahojte. Tiez by ma to zaujimalo. Rozhodujem sa medzi Dermatopom TN a Ryant clinic v ZA. Cenovy rozdiel je velky, Ryant poskytuje peknu zlavu pri 5 opakovaniach, Dermatop ziadnu. TN je pre mna zas blizsie. Pouzivaju ale rozdielne lasery. Ktory je lepsi? Mate skusenosti niekto s jednou ci druhou klinikou? Dakujem.

zdenka1967
4. dec 2020

ja som nebola v Dermatope skrz zlé recenzie, ale bola som v Chirose v Novom Meste - neviem, či to je ale moc ďaleko. Oni sú hneď pri stanici 2min pešo odtial a plus dobre z dialnice sa dá dostať. Je to chirurgická ambulancia, takže som tam predtým bola na znamienka a teraz robia aj laser, tak som išla tam. Sú veľmi milí a nevadia im otázky, práveže sú radi keď sa človek pýta a chce vedieť čo najviac. Plus tam majú celkom dobrý prístroj, ktorý má byť absolútne bezbolestný. Úprimne, niečo som cítila, ale nedá sa to porovnať s Candelou alebo tak

simonara
4. jún 2022

Ahojte, ak hľadáte kvalitný salón tak odporúčam Amastu. Pazuchy po prvom raze už nerastú. Štandardne stačí ísť 3x a s chĺpkami je pokoj 🙂 Majú salón v Trenčíne, Žiline, BA aj LM.

monourah
1. mar 2023

@simonara ahoj prosím ťa bolo si aj na intim partiách?

simonara
31. jan 2024

@monourah ahoj, áno odvtedy som absolvovala už podpazušie, bikiny komplet a predkolenia a super 🙂 majú alexandritový laser a ak niečo narastie po dlhšom čase je to jemné ako períčko, čiže to nie je ani vidieť a ide sa na udržiavačku čo maju od 7. ošetrenia nižšie ceny, - 50% a niektoré partie aj viac % čiže neplatíš stále plnú sumu donekonečna lebo to pekne zaberá. Inak čo som tu čítala vyššie, tie bledé chĺpky na horej pere alebo brade, začali robiť elektrickou ihlou už aj v TN. To som absolvovala 1x Amastu v Bratislave z takého výrastku, 4 hnusné hrubé čierne chlpy, to sa môže vlastne aj cez znamienko a nerastú! haleluja