Ahojte žienky!
Minuly týždeň som bola na prvej epilacií hornej pery a za ten čas mi dosť rýchlo narástli nové, tmavé chlpky. Myslela som si, že laserovou epilaciou sa ich počet zníži…no zatiaľ to nepoznať…máte nejakú skusenosť, či sa ich časom pomocou laserovej epilacie môžem natrvalo zbaviť? Som študentka a neviem, či sa mi oplatí do toho investovať opäť, keď to nie je lacná záležitosť 🙂 ďakujem
@pusinka12 ja mám 8 sedení za sebou (rozšírené bikini), a už mám naozaj len pár chlpov, mám posledné dve sedenia a očakávam, že tie zvyšné folikuly “zabijeme” a bude pokoj. Pod pazuchami mám zatiaľ iba tri sedenia a už teraz nemám čo holiť, neviem čo budem ešte tých 7 sedení. Trpezlivosť. Veľa šťastia. 🍀
zalezi aky mas pigment a ake su chlpky tvrde...ja som mala sice IPL ,ale az po 3.sedeni som videla,ze chlpky su jemnejsie a tie cierne same vypadali...takze trpezlivost..je to dobra investicia..ja planujem cele nohy tento rok...
@pusinka12 po 1 osetreni rozhodne necakajte vysledky, treba to pravidelne opakovat
Ahojte, má niekto skúsenosť s epiláciou nôh, koľko ošetrení ste potrebovali?
@stanka_s mne boli potrebné 4 ošetrenia, ale teda už po prvých dvoch bola polovica aj viac preč. Na laser sa chodí raz za 13 týždňov (tri mesiace) tak tá investícia sa rozloží, ale keď človek kúpi 5 ošetrení naraz, je to oveľa lacnejšie. Ja som spokojná, chodila som od jesene do jari.
@pusinka12 laser zasiahne chlpky len v urcitej faze rastu. To vysvetluje, preco sa ti zda, ze ti opat rastu a preco je potrebne sedenia opakovat.
A este ma aj napadlo, nie su to tie spalene? Lebo tie co laser zasiahol, su pod kozou a cca tyzdne trva, kym ti ich koza vysunie von. Zistis tak, ze skusis pinzetou potiahnut. Ak su spalene, vytiahnes ich uplne hladko.
@mrsmiria
Ahoj, musela som ich mať vopred vytrhane pinzetou 🙂 tiež som sa bála, že budem vyzerať ako chlap, nakoľko som tmavý typ a tmavé chlpky mám všade. Momentálne má začali trápiť už aj okolo prstnikov 🙃 riešila som aj s gynekológom, endokrinológom a mam trošku narušenú štítnu žľazu, ale neskutočne mi to uberá na sebavedomí
@pusinka12 ani nehovor mne tiež uberajú na sebavedomí, no pinzetou práveže je zakázané si to trhať ono buď oholiť a keď nie to tak vraj ešte podstrihnut nožnicami aby boli kratucke... Len mňa odrádza to holenie lebo z toho mam rešpekt sa bojím ze potom to bude tvrdé a budem to mat ako chlap... 😂
treba byž trpezlivý...po prvom raze ešte nie sú výsledky..