Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

gabika8855
27. apr 2022

Ja chodim mam za sebou par sedeni horna pera 25€ podpazusie 35€ na zaciatku som chodila castejsie a stape sa potom ta intenzita predlzuje teraz napriklad az po roku mam ist ...ja som spokojna a nelutujem sice to nieje este ono ale da sa to

kvetinka75
27. apr 2022

ja som bola teraz 1x - brada. Vyrastali mi dosť nepríjemné čierne a dosť ich bolo. Zatiaľ mám za sebou prvé sedenie. Po 4 týždňoch pár ks vyšlo von. Tie si zastrihávam. O 2 týždne idem druhýkrát. Jedno ošetrenie 30eur. Uvidím koľko bude treba ale že takých 5-6 a potom stačí 1-2x do roka. Ja som určite spokojná. Už aj skôr som mohla ísť. Každý deň som striehla a trhala nové a nové chlpky ktoré vyšli. Bolo to náročné aj na psychiku. Nebolo dňa aby nejaký nevyšiel. Po depilácii voskom už na 3-tí deň som musela vytrhávať.

deti95060810
27. apr 2022

@gabika8855 bolesť silná? či sa aj dá zniesť...

gabika8855
27. apr 2022

@deti95060810 da sa to zniest bezproblemov a to ja som citliva na depilovanie to nedavam a toto je to len chvilkove

evaachesa
27. apr 2022

@kvetinka75 chodíš na normálny certifikovaný laser alebo iba IPL? Lebo keď ti raz odstránia všetky chĺpky, tak to máš natrvalo, určite už nemusíš chodiť 1-2x ročne.

evaachesa
27. apr 2022

@sima338 mám za sebou epiláciu laserom skoro všetkých plôch a neviem si to vynachváliť. V podpazuší mi nerastú chĺpky vyše 10 rokov. Epilovane mám aj lýtka a predkolenia, tam mi ešte zopár chĺpkov vyrastá lebo nedokončila som komplet sedenia a možno ešte 1-2x by sa zišlo. Je to ale ozaj zopár chĺpkov a nevidieť ich aj keď si ich dlho neoholím. Tak isto intim a bikiny. Tam je to už dosť bolestivé, takže platila som si aj anesteticky krém Emla, no boli to aj tak...treba sa na to pripraviť no. 🙄 Pri každom ďalšom sedení zvyšujú intenzitu pulzov a tým pádom je to stále bolestivejšie. Dá sa to však zvládnuť keď si predstavíš že sa tých otravných chĺpkov zbavíš na dobro. 😃💁 Vždy po návrate domov som buchla.🍾🥂😂 No a finančné je to trochu náročné, no stále som išla keď mali dobré zľavy a zase keď ideš po 3-4 mesiacoch, tak stále si vieš dať peniaze bokom.

evaachesa
27. apr 2022

@deti95060810 pokiaľ ideš na laser nôh, či podpazušia alebo pery, je to úplne v pohode zvládnuteľné. Mňa to bolelo len pri bikiny a intim oblasti. Pozor ale teraz ak sa epilujete keď už je silné slnko, musíte používať spf 50 aby vám nevyšli pigmentové škvrny.

sima338
autor
27. apr 2022

@evaachesa ďakujem, top! To chcem dosiahnúť.

kvetinka75
27. apr 2022

@evaachesa laser. Nie IPL. Mne povedali ze tak 1.az 2x do roka na udrziavanie. Tak uvidim. Vraj to nie je uplne natrvalo. IpL je slabe. To zacnu rast velmi rychlo. Uz po tyzdni boli spat

kvetinka75
27. apr 2022

@evaachesa v prechode alebo pocss zivots mozi nsstat hormonalne zmeny. Takze tam sa to moe vratit. Ale uz mesiac som.bez a je to supeeeer.

evaachesa
27. apr 2022

@kvetinka75 hmm tak to je čudné lebo mne nič také nikdy nepovedali a podpazušie mi "drží" už 10 rokov, takisto nohy, ktoré som mala ešte skôr epilované. A kam chodíš?

evaachesa
27. apr 2022

@sima338 jednoznačne odporúčam...najlepšie investované peniaze 👍😁

kvetinka75
27. apr 2022

@evaachesa no ved uvidim co bude casom. Este som mala len prve osetrenie. A vyzera to super. Chodim do Nitry

kvetinka75
27. apr 2022

@evaachesa veru. Keby som vedela ze je to take super' idem skor a netrapim sa roky

gorthar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petraprva
20. dec 2023

@kvetinka75 Kde do NR chodis na epilacie? Ja som zo ZM a hladam overene miesto v NR,LV...

gabika8855
20. dec 2023

@petraprva ja chodim do lv sem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz