Viete poradit nejaku kliniku s ktorou mate dobre skusenosti? Som z vychodu, cize najlepsie na vychode. Planujem zainvestovat do laser epilacie v oblasti bikin a nechcem vyhodit zbytocne peniaze na klinike, kde mi to nepomoze a nema to ziaden efekt. Vopred dakujem.
@kinapoka uff to si nedovolim povedat... podla mna staci nejaky hormonalny vykyv, ako napr ked je tehotenstvo, alebo nejake vyraznejsie pribratie, prechod, hocico podobne, moze sa stat ze opat nejakych par chlpkov zacne rast... ale naozaj, nie v takej miere ako na zaciatku... mala som urcite na uvod aspon 5 osetreni, ale ako som spominala vyssie, vyrazna redukcia uz po prvom a druhom osetreni...
@betka233 A tie chĺpky, ktoré vám po čase znova začali rásť boli uz jemnejšie, v menšom počte alebo ich bolo vidieť? Vrátilo sa to do pôvodného stavu pred aplikovaním epilácie? Len ma zaujíma, či má zmysel za to platiť toľko peňazí keď sa to po čase znova vráti a musíte si to znova celé zaplatiť alebo pravidelne holiť.
@kinapoka podla toho o aku oblast ide... ja som za tvar platila plus minus sto eur, tak ta udrziavacka raz za pol roka je urcite financne zvladnutelna... treba si pozriet cennik a zvazit si to... tych par chlpkov co sa vratilo, bolo aj tmavych, ale boli jemnejsie... ja lutujem ze som roky vahala a nesla do toho skor, tiez som citala na nete rozne recenzie, bolo aj vela negativnych, ale tak na mne osobne to zabralo dobre... aspon za vyskusanie 1-2 procedury to urcite stoji... napr da sa ist vyskusat len na hornu peru (30e) alebo bradu(50e), 1 osetrenie nezruinuje...
@anbe12345 ja som chodila do Envy v KE (konkretne ku Tonke) a velka spokojnost, mala som epilaciu na tvari a uz po prvom zakroku vyrazna redukcia, po druhom ani nehovorim... myslela som, ze pocas tehotenstva sa mi vsetko vplyvom hormonov vo velkom vrati, ale nic take, iba trosku po porode, ale ono treba ist potom raz do roka na taku udrziavaciu proceduru alebo ako to nazvat...