Laserová epilácia

pusinka12
17. mar 2022

Ahojte žienky!

Potrebujem od vás súrne radu…chodím na laserovú epilaciu hornej pery. Absolvovala som už 3 zákroky a žiadne výsledky nevidím…chlpky mi rýchlo rastú, myslím, že mi ani nevypadavajú…neviem, či som natrafila na zlý laser, kde okrádajú len o peniaze, pretože čo som čítala, tak väčšinou už chlpky by tak rýchlo nemali rasť a pri niektorých prípadov už vôbec…chcela by som vás poprosiť, či by ste mi vedeli poradiť v ZA nejaký naozaj účinný laser, ktorý odstraňuje chlpky natrvalo…poprípade aj vaše skúsenosti…ďakujem 🙂

lamonita
17. mar 2022

Ahoj, ja som chodila do Dermapoint. 4 mesiace som mala pokoj a potom chĺpky znovu narástli. Chodila som tam teda 1 až 2 krát ročne. Chĺpky rastu dodnes. Proste som sa zmierila s tým, že mi stále rast budú a nikdy sa ich nezbavím uplne🤷‍♀️😪

lilke
17. mar 2022

Ja len moju skúsenosť. Laser mi nepomohol, ale pomohla elektrická ihla. Potom som bola pár rokov bez chĺpkov. No po pôrodoch sa mi rozhadzali hormóny a chĺpky sa opäť vrátili.
Ale ak sú hormonálne problémy, či laser, či elektrická ihla veľmi nepomôže.

marilin51
17. mar 2022

Možno potrebuješ ešte viac opakovaní. Ale nie je laser ako laser. Ja som absolvovala cca 8 ošetrení tváre v jednom salóne, ledva sa to zjemnilo a keď prišla korona a nedalo sa chodiť, hneď boli chĺpky späť. Potom som šla inam a po dvoch ošetreniach viditeľná zmena. Viac som nestihla lebo som otehotnela, ale už aspoň viem, kam sa mám vrátiť.

snehulienka639
23. mar 2022

Suhlasim, co chodim na epilaciu do Spinnu, tak tam maju nejaky diodovy laser, presne nazov si samozrejme, ze nepamatam. Ale toto ma tiez velky vplyv na odstranovanie chlpkov. A tiez netreba zabudat na to, ze je potrebne tych epilacii absolvovat viacero a necakat hned po prvej, ze uz sa ziadne chlpky neobjavia.

vlasica19
7. apr 2022

@snehulienka639 mozem sa opytat, ze preco je nutne viacero tych sedeni? A kolko asi tak priblizne to je? Ja mam uz skusenost s touto klinikou, takze keby idem, tak by som skusila u nich. Len teda prv nez sa objednam by som si to vsetko este rada objasnila 🙂

xili99
12. apr 2022

@vlasica19 pretože tie chĺpky nerastú všetky naraz a ono dá sa povedať, že ten laser na ne účinkuje v nejakej tej fáze rastu asi. A teda preto 🙂 Ale nejaké to porovnanie budeš badať už aj po nejakých dvoch troch sedeniach, že tých chĺpkov ostane už omnoho menej.

laurin
19. apr 2022

@marilin51 a ktorý bol prosim vas ten salon co to tam funguje ?lebo neviem kam je dobre sa v ziline objednat.. dakujem

marilin51
19. apr 2022

@laurin Concept clinic v Bratislave. Tam majú taký laser, že akoby vcucne kožu a potom blikne.

snehulienka639
22. apr 2022

@laurin v Ziline sice neviem, ale co chodievam na epilaciu, tak mam dobru skusenost v Ruzomberku, vyssie som spominala uz kliniku Spinn. To zase zo Ziliny nie je tak daleko, ked tak.
@vlasica19 pretoze nie vsetky chlpky rastu rovnako. myslime, ze xili to dobre rozpisala 🙂

pusinka12
autor
24. apr 2022

Ďakujem za každú radu! 🙂
Rozmýšľam, že vyskúšam ten Spinn. Len ešte by som sa vás chcela opýtať, máte nejakú skúsenosť alebo ste niečo počuli o laserovej epilacii v Žiline v dome odborov?

vlasica19
5. máj 2022

@snehulienka639 ano ano, vsimla som si 🙂 Ten pocet tych sedeni to je rovnaky u kazdeho, ci sa to moze nejak lisit podla toho, kto ma ake silne chlpky? Lebo citala som rozne veci o tom, ale radsej sa takto opytam teda niekoho, kto to ma za sebou, ked sa da 🙂 Tusim sa nejak okolo sest uvadza?

snehulienka639
24. máj 2022

@vlasica19 myslim, ze moze to byt odlisne, ale zase velky rozdiel v tom nebude. Tam ide skor asi o to, ze ako tie chlpky rastu, nez to, ze ci su tenke, hrube, pevne alebo ake. Ono ked si pozries aj na ich stranke napriklad, tak maju tam o tom tiez popisane kadeco. Ja si to zase vsetko nepamatam, vies ako, co nemusim, to hlava vytesni 🙂 Ale ano, malo by to byt cca tych sest sedeni.

vlasica19
7. jún 2022

@snehulienka639 no inak to je pravda, asi teda toto je skor podstatnejsie. Pri tom mi napada dalsia vec, ked hovoris, ze je dolezite to, ako chlpky rastu. To ked ides teda na tu epilaciu, to musis mat nejak vyrastene chlpky? Lebo co som kedysi chodievala ku kozmeticke, tak museli mat neviem aku dlzku, aby ma vobec zobrala, ona bola taka, no, nejdem to rozvadzat dalej.

wokokoza
7. júl 2022

@vlasica19 nemusíš si nechávať dlhšie chĺpky. Ono sa môžeš kľudne aj oholiť deň pred tým. To je podľa mňa dosť výhoda, lebo nemusíš prosto chodiť so zarastenými nožkami alebo pazuškami, kým pôjdeš na ďalšie sedenie.

vlasica19
15. júl 2022

@wokokoza fakt? Tak to je potom super, lebo aj kolegyna minuly mesiac isla na dovolenku a nosila len dlhe gate a sukne, ze ona musi ist predtym este kozmeticke na depilaciu, tak aby nechodila v kratkych nohaviciach so zarastenymi nohami. A to este tie horucavy boli vtedy. Tak toto je potom velka vyhoda tej laserovej epilacie.

wokokoza
23. aug 2022

@vlasica19 to keď boli také horúčavy vtedy? No tá si teda dala, prečo neriešila radšej nejaký iný spôsob než hentú depiláciu. Aj si jej spomínala, že sme sa bavili o tej laserovej epilácií? Že to by mala omnoho lepšie? Len teda musela by s tým začať trochu skôr a nie na poslednú chvíľu pred dovolenkou.

vlasica19
30. aug 2022

@wokokoza aj ked boli take horucavy veru, ja som sa divne na nu pozerala, ona to aj vedela, ale tak zakazdym len povedala, ze co ma robit. Ja som jej aj navrhla, ze aj toto by bola moznost, ta laserova epilacia, len to hned bolo, ze to je nadlho a musi cakat a neviem co. No reku lebo teraz nemusis, som si len pomyslela. Ta epilacia by mala aspon trvaly efekt, nie ako ta depilacia, co na nu isla.

slavkadud
6. sep 2022

Dievcata, kde ste absolvovali alebo absolvujete tu laserovu epilaciu? Robim si taky prieskum, ze kde to kolko vychadza. Aby to aj skrz vzdialenost a dochadzanie bolo v pohode.

nuni11
9. sep 2022

@slavkadud cenniky si vies pozriet aj na strankach klinik a ak to nemaju zverejnene, tak nerozumiem preco a asi by ma taka klinika neoslovila na tolko, aby som sa tym dalej aj nejak zapodievala 🙂

hildicapupu
22. sep 2022

na takejto epilacii bola aj kamoska, ona mala niekedy az take depresivne stavy alebo ako to nazvem. ze fakt ju to deptalo, lebo ona mala riadne tmave ochlpenie aj na rukach, pokial sa dalo, tak nosila dlhe rukavy, len to v lete moc nejde vsakze. ako absolvovala tu epilaciu, tak je z nej novy clovek.