Ahojte, chcela by som vás poprosiť o pomoc, rady, vaše skúsenosti.. Posledný rok som bojovala s akné a vyrážkami (ktoré sa ešte objavujú), ale zostali mi na brade dva veľké červené fľaky (na lícach mám tiež, ale tie mi až tak nevadia). Používala som Eclaran, a on tie fliačiky trochu vybielil..Ale vyzerá to tak, že časť fliačiku je total biela (boveľa bledšia ako farba mojej pokožky) a druhá časť je červená (tmavšia ako moja pokožka), asi už spigmentovala. Je to výrazné.
Bola som na konzultácii u dermatologičky, a tá vravela, že mi na jeseň odporúča laser (CO2). Čítala som však reakcie ľudí (väčšina), ako im to nepomohlo.. A nie je to lacné. Mali ste niekto podobný problém? Vyskúšali ste laser na fľaky po akné, popr. pigmentové fľaky? Trápi ma to už 10 mesiacov
Ďakujem veľmi pekne.
@juliasynak mala som pigmentove flaky na cele po kombinacii kremu na akne a slnka ( moja hlupost) trvalo to 3r nez zmizli a to som som sa tie 3r vyhybala slnku ako cert krizu, klobuky, vysoky faktor a pod... takze na pockanie to nebude...
laser som nezvazovala.
:(