Laser na chĺpky

miushka13
16. júl 2014

Ahojte. Mate niekto skusenosti s tymto odstranenim chlpkov ? (konkretne horna pera) ? A robia to vobec v Prešove? Alebo ako inak si odstranujete chlpky?? Vopred diiiik za odpovede

puchic
16. júl 2014

Ahoj.Ja som bola 7x..absolutne neodporucam. Tiez som chcela odstranit chlpky nad hornou perou. Zakrok je bolestivy, aj som si poplakala 😅 cim mas chlpky vyraznejsie tym viac krat musis ist co je logicke , no ked su tie chlpky jemne tak to nie je velmi ucinne ..cize to vyzera asi tak ze sa ti oplati ist na to vtedy ked mas poriadne strnisko a vela vela peniazkov 😉 ..samozrejme si musis este vypomahat odstranovanim napr. voskom ci uz bohvie co vsetko existuje 😀 pretoze samotny laser ti chlpky iba zjemni a obmedzi z casti ich rast...a este jedna vec..ak sa pre to rozhodnes ..uricte nie v lete..pretoze mozes dopadnut ako ja s takou reakciu ze mi ostala jazva nad hornou perou a to nie malicka 😉

janinah
16. júl 2014

laser neviem,ale pulzné svetlo v PO je a to vôbec neodporúčam...neterka dala kopu peňazí a výsledok o ničom 😒

miushka13
autor
16. júl 2014

Ze to je drahsie to som vedela ale myslela som ze to pomoze lebo casto to ospevuju, tak sa nato vykaslem. Lenze uz ma nebavia tie depilacne kremy vosky a somariny :( Ale asi nemam na vyber a ostanem rpitom, dakujem

zdena12345
17. júl 2014

ja som si davala nohy. zo zaciatku efekt pekny(zvlast po opakovanych osetreniach) dokonca chlpky akoby same vypadavali... ale po par mesiacoch nohy ako predtym. takze zbytocne vyhodene peniaze. vyhoda od holenia- vydrzi dlhsie,od depilacie- nezarastali mi chlpky a trosku dlhsie to vydrzalo a najskor narastli jemnejsie chlpky. mozno by to malo vyznam kebyze som ochotna chodit pravidelne napr kazkych 3-6 mesiacov na taku "udrziavaciu davku", no neviem si predstavit kto by na to zarabal🙂