Prosim o nejake rady-babske,ci lekarske.
Ale odskusane.
Internet som uz prebehla.od lekara liecba je,ale velmi nepomaha.treba skusit este nieco...uz Sa totsha cez 4 tyzdne..
Co vam pomohlo,co zmiernilo priznaky..?
Vdaka
@osky ahoj mám dcérku ktorá pravidelne každý rok dostáva laryngitidu. Vždy dávame Fenistil kvapky, ak ma soplik tak sprej do nosa , na teplotu lieky ak ma , na kašeľ sirup . Raz sa nám stalo tiež že už 4 týždne kaslala a šli sme na výter a zistila sa Moraxella tak brala antibiotika a až vtedy kašeľ prešiel . Tak ak to tak dlho trvá sla by som na výter k pediatričke či to už neni na atb
@osky Ahoj, moja dcéra mala už 3x laryngitidu. Za mňa naj kombinácia - Fenistil, kalciovy sirup (zdravotníci sa rozchádzajú na názor naň, no ja naň nedám dopustiť) a zvlhčovať vzduch veľa veeeeeľa, cibuľa k posteli. Ak príde záchvat, tak otvoriť dvere na mrazničke, dieťa do deky a nech dýcha ten ľadový vzduch.
@osky na laryngitidu = erdoherbal - nepotlača priznaky ale lieci
@osky + tymianova mast od medarek
@osky pľuzgierka je prírodné antibiotikum, pretože zabraňuje alebo zmierňuje zápaly, a preto vie pomôcť pri prechladnutí, chrípke, zápale pľúc, bronchitíde, astme, chrapotu a iných problémoch súvisiacich s dýchacím systémom.
Calcium, fenistil a hlasový kľud, 4 týždne to už nebude laryngitida
@bohom_milovana
@zuzubb007 Dievčatá, diskusia je z júna 2023 🙂
4 tyzdne to je vtip? To teda laryngitida nebude mam s tym bohate skusenosti a za 7-10 musi byt clovek fit, calcium, obklad na hrdlo a fenistil kvapky