Ahojte, chcem sa spýtať či ste niektorá absolvovali odstránenie žlčníka. Ja si ho musím ísť dať vybrať A chcem ísť na jednodnovu zdravotnú starostlivosť. Dá sa to zvládnuť na tej jednodnovke? Ešte aj kojim tak sa bojím že po anestézii stratím mlieko. Máte S týmto nejakú skúsenosť?
@myska9992 A keď si po operácii mala diétny režim nemala si potom menej mlieka Z takej stravy? Len mne malinka nechyti pomaly ani fľašku tak kvôli nej tam chcem ísť až som čím skôr doma. Ďakujem 😊
Ahoj, ja som absolvovala laparo zlcnika cca pred mesiacom, bola som v nemocnici 5 dni. Mlieka som mala menej po prichode domov, ale maly to znovu roztahal. Zvazovala som tiez najprv jednodnovku, ale v nemocnici zavadzaju aj vyvod na zhruba 2 dni (resp. kolko treba) po operacii, aby odtiekol von tzv. vypotok. Myslim si, ze je lepsie pretrpiet par dni v nemocnici pod dohladom lekarov, nez potom utekat od babatka na pohotovost v pripade problemov. Dietu som drzala 3 tyzdne.
@miroslavka1 mala som menej mlieka, ale dosť som bola na vyvaroch z chudého mäsa a postupne sa to rozbehlo, neboj sa o malú, hlad ju donúti a uvidíš nakoniec to bude ťažšie pre teba bez nej ako jej bez teba 🙂
Inak čo sa diéty týka , ja ani teraz po 2 rokoch nemôžem všetko, ale je to individuálne a po troch týždňoch diety číslo 4, treba postupne skúšať 🙂.
@myska9992 ahoj, viem že už dávnejšie si písala príspevok no aj mňa čaká operácia žlčníka a tiež kojim,no ako si to prosím riešila s mliečkom tesne po zákroku?Ja idem na jednodňovú chirurgiu a až na druhý deň pôjdem domov,no neviem si predstaviť že celý deň,by som si neodsala mliečko, veď to by mi hrozil už zápal,tak ako si to prosím riešila ty?
@miroslavka1 ahoj, ja som absolvovala, keď mal malý 7 týždňov, u mňa nastali komplikácie, tak som bola v nemocnici týždeň, po tej operácii budeš mať bolesti, ja by som osobne na jednodnovku nešla, keď si kojaca matka , pustia ťa čo najskôr. O mlieko sa neboj, môj bol týždeň na Um, potom sme chvíľu dokrmovali um a kojili sa skoro 2 roky nakoniec 🙂. Tiež sa priprav, že je to operácia , po ktorej sa budeš cítiť slabá tak aby ti mal kto pomôcť 🙂 držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂