Laparoskopia slepého čreva a následné bolesti v podbrušku.

hajanka
14. júl 2019

Ahojte, mozno mi niekto bude vediet poradit ohladne mojho stavu. Dr. mi nic k tomu nepovedal.

Laparoskopicky mi bolo odstranene slepe crevo, cistili mi aj brusnu dutinu od hnisu.
Som 10.den po operacii. 2 dni po op som dostala MS (29DC), prisla bez bolesti a bola slaba trvala 4dni, ale odvtedy dodnes spinim a mam bolesti v podbrusku a krizoch dost silne, ze mi robia problem pri chodeni. Rany ma nebolia hore nic necitim, len spodok ako je maternica, mocovy mechur a cela oblast krizov, ako ked dostanem MS, ale bolest je stala, ako rano zacnem chodit a fungovat tak boli az do vecera.

V juni som ale aj vysadila HAK, tak neviem ci tie bolesti mozu suvisiet
- s vysadenim HAK
- s operaciou, resp. pooperacny stav
- alebo je tam este iny problem, no ten by asi pocas op zbadali?

Primar, kt. ma operoval povedal, ze sa mu nepozdavala maternica, ci som mala gyn problemy, zapaly a pod. Nemala. Len som povedala, ze cakam prave MS. Nic k tomu viac nepovedal. Ak by tam boli nejake zrasty (endometrioza a pod.) asi by to hned videl, ci nie? Gyn preventivku som mala pred 1,5 mes, vsetko ok, maternica aj vajecniky, ziadne cysty, ster z krcka ok, vysetrovali ma na gyn odd aj pred operaciou, sono, palpacne, vsetko bolo ok videli len tekutinu (hnis) v bruchu.

Neviem co s tym..