Ahojte. Ste tu niekto, komu robili kvôli myomu na maternici laparoskopiu? Zaujíma ma kde vám ju robili, ako to prebiehalo, koľko dní ste boli v nemocnici.. počula som, že ženám s nadváhou nerobia vybratie myomu laparoskopicky, je to pravda? Samozrejme nemyslím obezitu, len miernu nadváhu.. ďakujem
@ancovicka21a až 4 dni? Dlho :( a tebe to kde robili? Mám z toho veľké nervy a veľmi sa bojím ale na druhej strane asi môžem byť rada, že ma nerozrežú celú a len teda laparoskopicky... Nevedela som, že aj tu sa používa drenáž 😵
@saja0504 dlho? 😀 neblazni..niektore baby ostavaju aj vyse tyzdna,ak su nejake komplikacie..nemusis sa bat,ked som to prezila ja,co mam velmi nizky prah bolesti,tak to prezijes aj ty..mna operovali v nasej nemocnici v lucenci..drenaz sa zrejme pouziva tiez v zavislosti od velkosti myomu,neviem..lebo uz mi raz vyberali a vtedy mi drenaz nedavali..
@ancovicka21a ja mám 2 ročnú doma a ešte sme od seba neboli ani deň, pre to je aj 4 pre mňa večnosť 🙂 mám vlastne od otehotnenia bolesti a problémy a už to chcem konečne riešiť. O týždeň idem k dr a dúfam že myom nenarástol, na minulej kontrole mal 4cm. Super teda, že si to vydržala a zvládla aj s nízkym prahom bolesti, dúfam že aj u mňa to bude ok 🙂 veľmi ti ďakujem za odpoveď
@saja0504 jaj tak to chapem,ze 4 dni su vecnost..ja som roky mala taky malicky,ani cm nemal..ale zrazu narastol na vyse 3 cm a kym ma operovali,tak este podrastol o pol cm,takze mal takmer 4..treba ho dat von cim skor,nema tam co robit a moze robit este vacsie problemy,ako doteraz..nemusis sa nicoho bat..naozaj,ked som to zvladla ja a uz nie raz,tak to zvladne kazda..vzdy lepsie laparka ako normalna operacia,to by si bola este dlhsie v nemocnici..drzim ti palce
ahoj..ja mne robili v marci,jeden den som prisla,druhy ma rezali a na 4.den pustili domov..vsetko bolo ok,len ked mi vytekalo z drenaze,tak som mala ukrutne bolesti..a mam nadvahu a normalne laparoskopicky mi robili..to je podla mna velka blbost..skor laparoskopicky nerobia,ked je myom uz velmi velky..