Ahojte neviete mi niekto poradiť čo robyť aby sa mi nelamali a neštiepili nechty? Hlavne neštiepili pretože sa mi tak štiepia že ich mám tenučké ak papier a bolí to. Už som skušala vitamínové doplnky ako je pantenol uzivam zinok vápnik máčam si nechty v olivovom oleji a potieram citronovou štavou ale nič nepomáha. Kupila som si lak na spevnenie nechtov z oriflame a to je ešte horšie ked si ich odlakujem su hrozné a štiepia sa ešte viac ako pred nalakovaním neviete niekto o niečom čo by som mohla ešte vyskúšať. Alebo poprípade kolko musí trvať takato liečba aku podnikám ja aby som videla výsledky dakujem
Vyskúšaj japonskú manikúru...
Mne pomahal olivovy olej alebo kazdy den si vymacat ruky v silnom harmancekovom caji...
@martina888 ja som mala pred pár rokmi podobný problém, mala som ich vtedy fakt strašné, štiepili sa mi dokonca pozdĺžne 😝 (schudla som vtedy, možno aj preto) ukázala som to dr. a ten mi poradil užívať zinok - voľno - predajný- brala som ho poctivo a nechty sa do pol roka pekne "zahojili", spevňeli 😉 mne osobne fakt veľmi pomohol
ale ja by som ich asi v tomto stave nelakovala vôbec
Na tie laky na spevnenie nehtov sa vykašli a nelakuj si ich vôbec istý čas, nepoužívaj odlakovač. Natieraj si ich špeciálnym olejovým prípravkom. Užívať zinok a calcium vo vyšších dávkach /500 mg/ v tabletkách dlhodobejšie. Chce to čas.
ked ti nieco chyba zo stravy doplnky ti nepomahaju . otazka je ako sa stravujes