Lámavé a slabé nechty

13. apr 2023

Ahojte, chcem sa poradiť. Asi 2-3 mesiace sa mi hrozne lamu nechty a vyrazne oslabli, nielen ze vyzeraju hrozne, ale aj sa obavam ci je vsetko ok. nechty su takym prvym ukazovatelom ak je v tele cosi zle... lenze neviem, zrejme nemam deficit nejakeho vitaminu, lebo nechty na nohach mam uplne v poriadku a aj krasne rastu,vsetko ok. nechty na rukach su vsak uplne znicene, lamu sa mi veeeelmi a uz si s nimi neviem rady. pouzivam specialny nechtovy kondicioner, olej a neviem co, no zmenu nevidim zoadnu. Neviem ci s tym ist k mojej dr alebo na kožné alebo kde? Resp. mal niekto podobnu skusenost? mavam velmi suche ruky,mozno aj z dezinfekcie co denne pouzivam (po nakupe v obchode alebo po ceste busom napriklad) tak mozno je to aj z toho...

adulka182
14. apr 2023

Jasne dezinfekcia je hnus, riadne nakrémovať ruky aj celý necht pred spanim alebo dať na to aj bavlnené rukavicky a takto par tyzdnov čo najviac krémovat a pilnikovat najlepsie bohemia pilnikmi zo skla

beahavala
8. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne na lamave, slabe nechty pomohlo uzivanie kolagenu, dlhodobo si davam kolagen od naturalprotein

ninah1486
14. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som mala nechty v dost zlom stave cele tehotenstvo ale potom sa nejako spamätali