Zienky, ak sa lalia v liehu dava na ranu, npr. zapalene nechty, stipe to? Zevraj je to posledna sanca,inak treba nechty chirurgicky odstranit. Tak chceme este skusit. DAKUJEM.
@zuzinka888 trochu to štípe a je to fakt zázrak 😉
Na čerstvú ranu to štipe ako fras! U nás doma sa toto používa úplne bežne, starká nám tým vždy všetky rany natierala, ale vždy to aj parádne zabralo 👍
@helcanw Ahojky a môže sa dávať ľalia v liehu aj na hnisavé ránu?Ďakujem
@lubicakalnicka ja používam už roky na hnisavé rany
@saraxyz Som 5tyždňov po operacii prsníkov a tak mi to hnisa dávala inadin naplaste,betadin,krem na hnisavé rany a nič a teraz mi poradili,že laliu a ja ju mam v liehu tak chcem vyskúšať
@h2 😂lalia sa môze davat priamo na ranu.Najlepsi je listok a na noc.Do rana vytiahne hnis a bude suchy, ako tabak.Pri zarastenych nechtoch hnis vytiahla,doktor cumel,ako puk,ale aj tak sa necht musel chirurgicky odstranit.Po nevydarenej operacii a naslednom pokracovani v zarastani,bol synovy chemicky odstraneny koren nechta a problem bol vyrieseny.
Laliu pouzivame aj napr: po vytrhnuti zubu alebo zapale,kdekolvek na tele.😉Dufam,ze som ta uspokojil😁
@tundra Super ďakujem vyskušam
@tundra do liehu sa nenakladajú lupene ľalie? Llebo píšeš o listoch.
@eternity24 Myslel lupeň. Zhodou okolností sme sa o tom včera bavili v inej diskusii, preto som ho aj označila.
@eternity24 listok kvetu - lupen,neuvedomil som si to sorry
@zuzinka888 ak je rana otvorená štípe.
Ale je to naozaj zázrak. Moja sestra mala ako dieťa rozbitú celú tvar keď spadla z trojkolky a vďaka tomuto nemá ani jazvu
Určite pomôže