Ahojte ženy mamičky. Potrebujem poradiť. Pred skoro 2rokmi som porodila dcérku. Kojila som ju 4m (zo zdr.dôvodov bohužiaľ :/ ) Mliečko som mala ešte dlhšiu dobu samozrejme, kym sa úplne prestalo tvoriť cca polroka. Odvtedy som nemala žiaden problém. Pred ma ma prsia neboleli až na tento mesiac. Včera som čakala na ms, prsia ma už bolia 3 dni a normálne pri stlačení bradavky mi z nej vyjde “mliecko”. Test je negatívny (dnes robený), podbruško bolí. Stretli ste sa s takým niečím? Môže byť, že som tehotná? Ale žeby sa tvorilo tak skoro? Alebo je to známka niečoho iného? Ďakujem za rady ;)
Tiez sa mi to stalo jeden mesiac este mi aj tuším 3 týždne meskala ms. Prolaktin bol ok aj usg, takze netusim co to bolo. Zrejme nejaky hormonalny vykyv 🤷♀️
Je to uplne normálne..
Ja som mala síce kratšiu pauzu od kojenia. Len 8 mesiacov, ale tak som vlastne spozorovala, že som tehotná 😊 trvalo to pár dni, možno týždeň.
@kukulienka999 vážne?? U nás je dosť veľká možnosť tehotenstva ale tak tie negatívne testy nechápem.. skúsim asi neskôr … 🥰 ďakujem za odpoveď
Každopádne vám ďakujem za odpovede ❤️
@sasen123 Môj prvý test 😁 takmer nič tam nebolo vidieť
@kukulienka999 no na mojom ale vôbec nic :/ u dcérky som tiez mala úplne slabunku ale tu fakt že nic.. možno ešte nízky hormón alebo je v tom niečo iné 🙈🤣
@sasen123 zvýšený prolaktin