Baby,čo značí,keď mám vo výsledkoch : Epitely - veľa, Baktérie - ++ ? Výsledky z krvi a moču mi strcila do ruky pani zastupujúca sestricku u lekára a zavrela dvere. A tak sa pýtam tu,hádam máte skúsenosti.
Tak v podstate áno, sú baktérie ktoré musíš mať v sebe, lebo sú zdraviu prospešné 🙂 A tak viac ti povie určite lekár...
Milá pani sestrička. Tak neviem Ti presne povedať, ale tak aj ja som mala vo výsledkoch strašne veľa baktérii a tuším aj ketóny a neriešilo sa to, lebo to vraj nemusí byť 100%ˇ, lebo mohlo dôjsť ku kontaminácii. Takže tie baktérie nikto neriešil a ani mi potom nič nebolo.
No napr. teraz som chorá a moč mi vyšetrovala len sestrička v ambulancii tými papierikmi a tam mi vyšli bielkoviny aj krv, tak mi hneď nasadila lieky.
Takže to nemusí značiť vôbec nič v podstate, podľa toho aj aké máš ostatné výsledky, krvi a tak..no ale ja nie som lekár, neviem ti nato odpovedať úplne :D Takže sa skús spýtať doktorky radšej, jej zavolaj, veď ak ti robila vyšetrenia a niečo by to znamenalo, tak by ťa nato mala upozorniť.