L-tryptofan na úzkosť

jajuska13
18. jún 2020

Ahojte užívali ste niekto tento výživový doplnok na úzkosť? Pomohlo vám to? Ak áno ako? Mali ste lepšiu náladu a nemysleli na negatívne veci?

lucia851
18. jún 2020

Mne takéto veci nepomáhajú ja musím brat antidepresiva ale ty kľudne skus

kubkovamama
18. jún 2020

@jajuska13 na úzkosť myslim,ze treba iné,resp.konzultuj so svojim psychologom/psychiatrom.Brala som tryptofan v tazkom období pred rozvodom,valerianu,mgn..necakala som zazraky,nie je to liecivo,nejaky rozdiel som nepocitila,stres bol stale rovnaky,jedine som asi lepsie spala,skor ta to mierne upokoji ako odstrani uzkost.

jajuska13
autor
18. jún 2020

@lucia851 a ako tie antidepresiva fungujú? Ja sa tomu chcem vyhnúť. Keď ifg užívate nemyslite na negatívne veci, alebo ako to funguje? Neviem si to predstaviť. Ste pre okolie úplne prepáčte za výraz normálna? Nikto v okolo kto o tom nevie ze užívate antidepresiva, by to nikdy nepovedal ze vám niečo psychicky je? Fungujete úplne normálne? Mate krásne dni, bez stresu a stavov úzkosti ako človek bez takýchto ťažkosti?

zuzi56
18. jún 2020

@jajuska13 beriem AD, nikomu nič nevravím, iba mame a mm, teraz práve normálne žijem, predtým som len prežívala,
Nežiadúci účinok som mala len jeden,
Ale najlepšie je to riešiť skoro,

karima512
4. jan 2024

ja si kupujem praskovy tryptofan od sunday natural a citim ucinok, lepsie spim som kludnejsia viac nedavam si ho stale robim si pauzy