Kyselina listová na rast vlasov

jessx
2. mar 2022

Ahojte viackrát som sa dopočula že užívanie kyseliny listovej alebo vitamínov pre tehotné (myslím teraz mimo tehotenstva ) pomaha na rast vlasov, resp. zmiernenie vypadavania
Máte skúsenosť?🙂

anjelik44
2. mar 2022

@jessx ahooj , skôr biotín by som skúsila 🙂

desore
2. mar 2022

@anjelik44 Biotin nrma ziadny prospesny ucinok. Sice ma, naplni vrecka vyrobcom a predajcom.

anetus
2. mar 2022

@jessx vyskúšajte L-recapin šampón a tonikum. Podporujú rast vlasov, dlhšie udržia vlas vo fáze rastu a lepšie uchytenie vlasových korienkov 🙂 kľudne mi napíšte ak by ste mala záujem

lenuska9999
2. mar 2022

@jessx kup si v lekárni zinok

anjelik44
3. mar 2022

@desore Biotín pomáha v raste vlasov, ale výsledky sa môžu od osoby k osobe líšiť, obzvlášť, ak ho neužívate pravidelne. Hoci môže byť biotín pre vlasy prospešný, nemôžete zbadať zmenu zo dňa na deň. Zlepšenie môžete zaznamenať až približne o mesiac. Okrem vlasov sa môžu prejaviť účinky biotínu aj na zlepšenom raste mihalníc a nechtov. Biotín tiež pomáha zmierniť ekzémy.(z článku)

desore
3. mar 2022

@anjelik44 Treba skontaktovat trichologa ( dermatolog, specializovany na liecenie vlasov a vlasovej pokozky) a dat mu otazku, co sa tyka biotinu. Na SK su myslim iba 2, skus v CR a budes prekvapena, cim nas kozmeticky a farmaceuticky priemysel krmi. Bludmi, aby zarobili.

lens
3. mar 2022

Ahoj ja užívam s manželom tekutý Keratín od Duolife, krásne začítanm vidieť pokroky, a tak isto používam šampón od Farmasi cesnakový