Ahojte.Chcem sa spýtať či má niektorá z Vás skúseností s aplikáciou kyseliny hyalurónovej. Zaujímalo by ma ako dlho tento efekt omladenia pokožky vydrží a ako vyzerá pokožka po vyprchaní účinkov. Či sa to vráti do pôvodného stavu ako to bolo pred aplikáciou,alebo to vyzerá potom ešte horšie ako to bolo. Píšte prosím tie ktoré máte osobnú skúsenosť. Ďakujem za všetky odpovede.🙂🙂🙂
Efekt je docasny, 6 mesiaco az maximalne rok (mne to vydrzalo cca 8 mesiacov), potom vyzera pokozka ako pred “zakrokom“, nezostarne, neostanu stopy.
Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má vlastny produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na tomto emaily: prirodne.antibiotika@gmail.com
Ahojte Nemate prosim niektora skusenosti s vyplnou kyseliny hyaluronovej u Mudr Paulyniovej v BeneDerma , alebo v Samorine na Koznej klinike ? Alebo viete nieco BA a okolie doporucit ?
Ahojte, prosím vás o radu. Chcem ísť prvýkrát na výplň kyselinou hyaluronovou (brada+pery), ale zároveň plánujeme babo. Mate niekto skúsenosť s tým, či je bezpečné pre bábätko, ak by som otehotnela napr pár týždňov po pichnuti kys. Hyaluronovej? Jeden lekár mi povedal, že to neodporúča a druhy, že je to úplne v pohode. Tak neviem....
Ok skusim,dakujem za kontakt
Pokiaľ chcete mat mat stastale krasnu a hlavne zdravu pokozku za mna najviac na svete🌍 kvalitnu a cenovo nepredrazenu 100% prirodnu kozmetiku Nafigate..podla vekovej kategorie.
Kremy su s obsahom kyseluny hyaluronovou..produtky su šetrne nie len k pokozke ale aj k prirode. +netestovane na zvieratach. Bez silikovov, parfumacie, parabenov, minerálnych olejov atd. Pozrite Nafigate.sk.
Ja mam denny CC s kys.h. 25+ a nocny hyaluron night cream tiez 25+
@eliska13 ahoj prosím ťa aké sú tvoje skúsenosti Princess ?? Ďakujem 🙂
@marissa123 kam to chces?nie je na hlbšie vrásky a hrubú mastnú kožu.Efekt nič moc záleží od pokožky akú máš, vek...ja som vyskúšala, ale nebola tak dobrá ako druhú, ktorú som mala
@kalypso2 A kde konkretne myslis? Pod oci alebo do nosovoustnych vrasok alebo inde? No efekt je docasny, takze ho treba obnovovat.