Kyselina hyalurónová - skúsenosti

kalypso2
8. apr 2017

Ahojte.Chcem sa spýtať či má niektorá z Vás skúseností s aplikáciou kyseliny hyalurónovej. Zaujímalo by ma ako dlho tento efekt omladenia pokožky vydrží a ako vyzerá pokožka po vyprchaní účinkov. Či sa to vráti do pôvodného stavu ako to bolo pred aplikáciou,alebo to vyzerá potom ešte horšie ako to bolo. Píšte prosím tie ktoré máte osobnú skúsenosť. Ďakujem za všetky odpovede.🙂🙂🙂

braga
9. apr 2017

@kalypso2 A kde konkretne myslis? Pod oci alebo do nosovoustnych vrasok alebo inde? No efekt je docasny, takze ho treba obnovovat.

vroni
9. apr 2017

Efekt je docasny, 6 mesiaco az maximalne rok (mne to vydrzalo cca 8 mesiacov), potom vyzera pokozka ako pred “zakrokom“, nezostarne, neostanu stopy.

kalypso2
autor
9. apr 2017

@braga -Áno pod oči a do nosovo-ústnych.

kalypso2
autor
9. apr 2017

@vroni . Bojím sa toho,lebo som počula,že po vyprchaní je to horšie než predtým.Preto si zbieram informácie.😉😉😉

vroni
9. apr 2017

@kalypso2, horsie to nie je, len ten pohlad do zrkadla (po tom, co to bolo vyrazne lepsie) je taky, ehm, neuspokojivy. Ale kyselina hyaluronova sa len vstrebe, nic neposkodi ani nezmeni, takze naozaj ide o psychologicke “zhorsenie“, nie naozajstne

kalypso2
autor
9. apr 2017

@vroni Ďakujem. Koľkokrát​ si si to dala aplikovať ? Čiže po vyprchaní nasleduje ďalšie a ďalšie.Čiže po vpychnuti je rozdiel viditeľné obrovský ?😉

vroni
9. apr 2017

@kalypso2, zatial dvakrat, akurat sa chystam na treti (pod oci a nos-usta). Rozdiel je vidno hned a je fakt velky.

salko17
26. jan 2018

Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má vlastny produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na tomto emaily: prirodne.antibiotika@gmail.com

renca1991
19. okt 2018

Ahojte Nemate prosim niektora skusenosti s vyplnou kyseliny hyaluronovej u Mudr Paulyniovej v BeneDerma , alebo v Samorine na Koznej klinike ? Alebo viete nieco BA a okolie doporucit ?

eliska13
19. okt 2018

@renca1991 ja idem práve dnes.Prvy x som bola v Crystal estethic teraz idem inde.Podla mňa je to dosť jedno kam ideš riad sa cenou a značkou kyseliny.Kazdy Ti to pichne do vrásky tam nie je co pokazit

kalypso2
autor
19. okt 2018

@eliska13 potom daj vedieť.aký bol efekt a ako si spokojná.Ďakujem.

eliska13
19. okt 2018

@kalypso2 spokojná som, ale ja som už vedela čo asi očakávať.A ty si už teda bola?
Ak chces zajtra pošlem foto, ale len tebe🙂

el2
6. mar 2019

Ahojte, prosím vás o radu. Chcem ísť prvýkrát na výplň kyselinou hyaluronovou (brada+pery), ale zároveň plánujeme babo. Mate niekto skúsenosť s tým, či je bezpečné pre bábätko, ak by som otehotnela napr pár týždňov po pichnuti kys. Hyaluronovej? Jeden lekár mi povedal, že to neodporúča a druhy, že je to úplne v pohode. Tak neviem....

eliska13
6. mar 2019

@el2 kyselina hyalurónová.je telu vlastná nebála by som sa toho

savoya
6. mar 2019

@kalypso2
@el2
Ja som bola na kyseline hyralionovej a vysledky ziadne.Bola som sklamana.

eliska13
6. mar 2019

@savoya kde si si dala?ako to je možné bola si na oprave?ja mám teraz 2x v nosovoustnych a super

savoya
6. mar 2019

q
@eliska13
Ja som bola len raz zatial u dr.Petrasovej v Ziline v Dermapoint.Asi musim ist este dva krat aby bol efekt viditelny.Tiez som bola na novoustnych 1x.

romiada
6. mar 2019

@renca1991 skus Medicom VIP v Bratislave ...MUDr.Šimkanin. Ja k nemu chodim na kys.hyl.a som spokojna 😉

savoya
6. mar 2019

Ok skusim,dakujem za kontakt

eliska13
6. mar 2019

@savoya záleží koľko máš rokov, ale mne dala 1ml a mám 40 r a dosť hlboké tie nosovoustne a stacilo to.Zalezi aký to je typ kyseliny zosietovana, nezosietovana ...niektoré sú skôr na pery ...napr predtým som mala lacnejšiu Princess a efekt nebol tak dobrý ako so "znackovou"

savoya
11. mar 2019

@romiada
Kolko to u neho stoji jedno take sedenie?

zuzkaz91
29. apr 2019

@romiada
@eliska13 môžem ísť na vpichy kyseliny s make-upom?

marika3110
29. apr 2019

Pokiaľ chcete mat mat stastale krasnu a hlavne zdravu pokozku za mna najviac na svete🌍 kvalitnu a cenovo nepredrazenu 100% prirodnu kozmetiku Nafigate..podla vekovej kategorie.
Kremy su s obsahom kyseluny hyaluronovou..produtky su šetrne nie len k pokozke ale aj k prirode. +netestovane na zvieratach. Bez silikovov, parfumacie, parabenov, minerálnych olejov atd. Pozrite Nafigate.sk.
Ja mam denny CC s kys.h. 25+ a nocny hyaluron night cream tiez 25+

eliska13
29. apr 2019

@zuzkaz91 áno, ona Ťa odmasti vydezinfikuje

romiada
29. apr 2019

@zuzkaz91 mozes, ale ber si ho so sebou na zamaskovanie, lebo Ti to lekar zotrie 😉

zuzkaz91
29. apr 2019

@eliska13
@romiada no ja som si teraz pozrela videá nečakala som také vpichy ,idú ďaleko pod kožu..ach jaj ako veľmi to bolí?

romiada
29. apr 2019

@zuzkaz91 nie je to nič čo by sa kvoli krase nedalo prežiť 😉

eliska13
29. apr 2019

@zuzkaz91 nič nepríjemné neviem ....ja dobre znasam bolesť ako, keď berú krv asi?

marissa123
2. máj 2019

@eliska13 ahoj prosím ťa aké sú tvoje skúsenosti Princess ?? Ďakujem 🙂

eliska13
2. máj 2019

@marissa123 kam to chces?nie je na hlbšie vrásky a hrubú mastnú kožu.Efekt nič moc záleží od pokožky akú máš, vek...ja som vyskúšala, ale nebola tak dobrá ako druhú, ktorú som mala