Ahojte.. podarilo sa niekomu napravit kyfozu krcnej chrbtice? Mam z nej dlhodobu bolest hlavy a tinnitus.. rehabilitacie este nemam iba elektroliecbu mi dali.. nic ine sa nezistilo u mna len ta kyfoza..
@17juraj17 myslela som si.. a z toho mam tie bolesti hlavy? Ono totiz trvaju uz vyse mesiaca 24hod/denne.. bolest tlakova zvierajuca za nosom, pri pohybe hlavy hore dole sa bolest premiestnuje.. neurolog tvrdi, ze je to z krcnej.. kedze nic ine mi nezistili len tu kyfozu.
@sasenka1307 Tazko povedat. Bolest hlavy ako taka moze byt pocinajuc od dutin cez zuby, oci, krv. tlak az po chrbticu. Skus zajst na 3-5 masazi zameraných na siju a krk a uvidis ci sa to aspon trosicku zlepsi. Ak ano tak je vysoka pravdepodobnost ze to mas z toho.
@17juraj17 skusam co sa da... teraz vyberam elektroliecbu, laseroterapiu.. nejake cviky..
@sasenka1307 Kyfozu uz nenapravis ale spravnou starostlivostou ju vies zmiernit. Na rehabke ta urcite nasmeruju. Spravne cvicenie, drzanie tela, a masaze. Je to na xy tyzdnov-mesiacov ale da sa to zlepsit. Potom uz len udrziavat...