Kvôli dýchaniu neviem spať na chrbte

dominik29
21. apr 2020

Boli ma strašne chrbát, kedze mam sedave zamestnanie.. A ked si vecer lahnem na chrbat strasne tazko sa mi dycha.. Ako balvan keby bol na mne.. Na boku ok aj na bruchu.. Tak vadi chrbtici spanok na chrbte? Mate niejtira to tazke dychanie pri lezani na chrbte?

missviolet
21. apr 2020

Mne praveze fyzioterapeutka prizvukovala ze spat len na chrbte (vraj pre tlak na vnutorne organy a napr ked spis na bruchu mas zas hrozne vytoceny krk a pod)

0silvia0
21. apr 2020

@dominik29 tiez mam sedave zamestnanie, dokonca skoliozu, ale problemy s dychanim som v zivote nemala. Aj sa snazis cvicit a uvolnovat chrbticu?

562012
21. apr 2020

Ja mám to isté 😏 a trvá to už roky. Bohužiaľ stávalo sa mi aj, že som zadriemala a v tom som začala lapat po dychu. Nemohla som sa nadýchnuť. Bolo to Hrozné. Taktiež mi Dr povedala, že ja už nemôžem spať ani na rovnom,musím mať na klasickom vankúši ešte jeden vytvarovany pod šiju. Bez neho ani na krok 😉Takže už spavam len na boku a mám pokoj. 😉

marca12
21. apr 2020

Ano mam problem s dychanim,ak spim na chrbte a dokonca mam spankovu paralyzu,ak sa ocitnem pocas spanku na chrbte a to je ine psycho. Tiez mam sedave zamestnanie,skratene svaly na hrudi a ramenach,velke bolesti ale spat na chrbte nedokazem. Viem,ze sa to da naucit,ja som v tomto neporiadna. Fyzioterapeutka mi hovorila,ze staci,ak sa naucim spat na boku aj to je lepsie. Aj tak vacsinou spavam na bruchu,neviem sa to odnaucit.