Kvasinky v konečníku

koliecko
20. apr 2015

Ahojte, prosím máte niektorá skúsenosti s kvasinkami v konečníku, čo vám zabralo, ako sa to u vás prejavilo, poprípade, ako dlho ste s tým bojovali? ďakujem za rady a skúsenosti.

pirir
20. apr 2015

@koliecko skadiaľ vieš že sú to kvasinky?

koliecko
autor
20. apr 2015

@pirir robili mi rozbor stolice

nutrimas
20. apr 2015

@koliecko V prvom rade uplne vylucte zo stravy biely cukor, podporuje mnozenie bakterii, kvasiniek. Vhodna nahrada je brezovy cukor, ktr. neprekysluje, odporuca sa konzumovat predovsetkym pri mykozach, kandidozach. Je znamy aj pod nazvom, xilit, xilitol: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Vhodne je obmedzit aj lepok, kvasnice, kravske mlieko a vyrobky z nich.
Na vonk. osetrenie vyskusajte pouzivat anionove vlozky. Pomahaju nielen pri roznych zenskych problemoch, zapaloch, ale aj mykozach, povrchovych rankach koze (aj hemoroidoch): https://www.modrykonik.sk/shops/porod-sestonede...
Spodne pradlo noste len bavlnene a na int. hygienu pouzivajte len cistu vodu.

nutrimas
20. apr 2015

S plesnami si vie dobre poradit aj kokosovy a este ucinnejsi je oreganovy olej. Kokosovy olej si mozete natierat aj priamo na konecnik, oreganovy olej aj vnutorne. Najdete tiez v nasej ponuke.

lenbea
21. apr 2015

kvapky citrovital by mohli pomôcť. ešte účinnejšie sú vraj citricidal, ale aj ovela drahšie. tie prvé sa dajú kúpiť v lekárni.

ivuuus
16. máj 2023

@koliecko je to starý príspevok keď písnem bude ešte reakcia? Práve toto riešim a potrebujem poradiť... 🙏Dik