Dobrý deň, chcem sa spýtať, mate niektorá z vás skúsenosť s Autovakcinou na kvasinkovu infekciu? Doktorka na mne vyskúšala už kadejaké lieky, jedine ktoré zabrali bol Fluco Sandoz, a to tiež len po dobu kým som ho brala, čo bolo 6 mesiacov, vždy v prvý deň menštruácie jednu tabletku. Prešiel pol rok, ja som dobrala lieky a zas sa to vrátilo. Stravu nejak upravenú nemám, sladké jem ale len občas, povecme že do týždňa si dám 3x sladkosť v podobe keksiku. Pýtala som sa na to 3 doktorov, každý jeden povedal ze strava sa nemusí riešiť keďže nemám cukrovku, moje telo by sa malo s cukrom vysporiadať dobre. Spodné prádlo mam bavlnené, nepoužívam nič voňavé, čo sa. Týka vloziek alebo toaletného papiera. Partner je zdravý, kondómy nepoužívame, antikoncepciu neberiem, mam 19 rokov, čiže v prechode tiež niesom.. Len už si neviem dat rady že čo ďalej.
@ninka99865 áno to povedala ze mam ísť keď mi táto liečba nepomôže
@estermalova ja by som šla hneď. Kamoska sa tak trápila rok a potom ľutovala že nešla skôr. Vyšla jej tam nejaká znížená hodnota dostala lieky a od vtedy ma pokoj. A to sa trápila každý mesiac s tým
@ninka99865 to sa trápim aj ja,, už niekoľko rokov.. Naozaj ak nerátam toto obdobie co som brala ten fluconazol tak každý mesiac. Ďakujem za odpoveď ☺️
Ísť navštíviť imunologa