Kvapky na citlivé oči

17. nov 2024

Ahojte, viete mi prosím poradiť dobre očné kvapky na citlivé, začervenané, slziace oči? Ďakujem

3princezne
17. nov 2024

Mne to znie ako nejaky zapal. Isla by som ocnej. Ale ophtalmo septonexom asi nic nepokazis

taktotedanie
17. nov 2024

Mas to dlhodobo? Alergie mas vylucene? Zapal tiez? Netecie aj hnis? Ci klasika unavene pci pocit cudzieho telieska, piesku
Namahava praca na pc?

autor
17. nov 2024

@taktotedanie áno dlhodobo, áno pracujem s pc už 7 rokov.

autor
17. nov 2024

Používam visine, ale veľmi nepomáha. Plus klíma, led svetla dennodenne.

taktotedanie
17. nov 2024

Visine hned hod do kosa , najhorsie co mozes kvapkat

3princezne
17. nov 2024

Ja som sa totizto dlho trapila so zapalom, preto mi to napadlo. Uz som mala oci citlive na vsetko a cervene. A Dr mi to dokonca ani nevedela na 2x vyliecit. Az iny sukromny ocny ma dal dokopy a od vtedy mam pokoj, klop klop.

taktotedanie
17. nov 2024

Kup si napr hylo gel/ hylo care/ hylo dual intense aj viackrat denne 5-6x, na vecer bud corneregel taky lahsi gelik ( mozes dat do chladnicky niekomu to pomaha este viac), alebo taky mastnejsi vitapos mast
Pri praci na pc sa riadit 20-20-20 po 20min prestavka pozriet von oknom vela zmurkat, dat umele slzy a pracujes dalej
Zo zaciatlu 2-3x potom aj menej teply obklad alebo posiforlid maska nechat posobit, potom masaz viecok od hora smerom dole aby sa uvolnit maz z viecok a premazal povrch oka

autor
17. nov 2024

@taktotedanie ďakujem krásne, hneď zajtra pôjdem do lekárne ❤️❤️

autor
17. nov 2024

@3princezne skúsim vyššie napísané a keď nepomôže skočím k dr

3princezne
17. nov 2024

Skore uzdravenie

taktotedanie
18. nov 2024

Keby po liecbe nebolo dobre zarezervuj si termin na ocne