Kvalitný pleťový krém na prvé vrásky

modraorchidea
4. sep 2017

Ahojte kočky, hľadám nejaký kvalitný pleťový krém na prvé vrásky. Potešíte ma vašimi skúsenosťami a radami. Najlepší by bol nejaký prírodnejší. Ďakujem

betka3658
4. sep 2017
Používateľ betka3658 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka3658.

Ahoj, minule si jedna moja známa kupovala istú kozmetiku. Neviem síce presne z akej stránky, no je s ňou nadmieru spokojná. Poslala mi tento odkaz: https://www.kuponyzdarma.sk/ 🙂 Tam by si mala nájsť stránky s kozmetikou 🙂 ešte k tomu aj ušetríš 🙂 Spokojnosť a účinok v jednom 🙂

luba_buba
4. sep 2017

Skús pozrieť značku Dr. Hauschka, podľa mňa veľmi účinné. Že je to prírodné nielen propagujú, ale je to aj cítiť na tej konzistencii, vôni...Mne to pomohlo na problematickú pleť. Myslím, že sa venujú aj zrelej pleti.

modraorchidea
autor
5. sep 2017

@luba_buba ďakujem, oni nemajú slovenskú stránku? kde sa o tom môžem dozvedieť viac?

luba_buba
5. sep 2017

Je to asi nemecká značka, ale určite kúpiš aj zo slovenských e-shopov. Ja si už presne nepamätám, z akej stránky som objednávala. Skús ísť cez heureku alebo jednoducho cez google 🙂

bale1rinka
5. sep 2017

veľa piť vody a ricínový olej, pokožka ukazuje niečo zlé ak je vnútri tela niečo zlé, vrások sa nezbavíš, to je prirodzený kolobeh života, môžše pokožku len zvláčňovať..