Kvalitný kolagén - skúsenosti

luivetakas
5. mar 2022

Ahojte, prosím vás, viete mi zo svojich skúseností odporučiť fakt kvalitný kolagén?
Je ich toľko, že sa v tom už nevyznám..
Pomáha vôbec, alebo sa jedná len o marketing?
Chcela by som taký po ktorom naozaj uvidím zmeny na pleti..
Ďakujem

lizzygrant
5. mar 2022

@luivetakas Ten od Plačkovej

luivetakas
autor
5. mar 2022

@lizzygrant fakt či to myslíš ironicky?

mec321
5. mar 2022

Plackova? haha nikdy prosiiim ta 🙂 jasne ze je to len marketing. su tu bezne davky vitaminov ktore naozaj nic nezlepsia, telo len udrzuju. Ale ak chces mat lepsiu plet, hormonalna rovnovaha, pozri tieto od VENIRY. Je to ceska prirodna znacka myslim. Ich vyrobky naozaj funguju 🙂 Pozri ich aj na instagrame, ak ho mas.
Maju aj kolageny. Trojmesacne kury a podobne.

domiklik
5. mar 2022

@luivetakas akú zmenu a pleti po požití kolagénu by si chcela vidieť??

mamina0078
5. mar 2022

Podla toho načo chceš kolagén v 25 sa pomaly prestava tvoriť a v 40 sa už v ludskom tele netvori vobec - to je fakt nie marketing jedine ľudia a opice si kolagén nevedia samy tvoriť po cely život... Pokial chces na doplnenie kolagénu tak sú dobre všetky pokiaľ chceš nejaký problém s nim liečiť tak je to marketing. A ja osobne od plačkovej neodporúčam minimálne nie liči dnes som si dala jeden glg a skoro som sa po...🤢

luivetakas
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mec321
5. mar 2022

@luivetakas venira 🙂

luivetakas
autor
5. mar 2022

@domiklik
@mamina0078
Na akné a aby sa mi zjednotil tón pleti, momentálne chodím na mezoterapiu, kozmetička mi dávala už aj 1% retinol a nejaké veľké zmeny na tvári vôbec nevidím tak už začínam byť nešťastná..

mamina0078
5. mar 2022

Mne veľmi pomohlo keď som nasla vhodnú kozmetiku a to som toho vystriedala veľmi veľa vyše 10 značiek na problemovu a citlivú pleť a upravila som stravu. + pred MS beriem pár dní Bkomplex kvôli výraznému PMS a ani neviem ako by v tom mal pomôcť tomu problému kolagén 🤷‍♀️ ako klagén je dobrý na pleť pretože posilňuje pokožku, zvyšuje jej elasticitu a hydratáciu spomaľuje starnutie pleti a eliminuje tvorbu vrások, k čomu dochádza presne pri starnutí keď telo ho prestáva tvoriť alebo už vôbec nevie.

smoulingirl
5. mar 2022

@mamina0078 Nie je pravda, že kolagén sa po štyridsiatke netvorí, vekom len jeho produkcia klesá. A tá sa dá spomaliť.

@luivetakas Od kolagénu netreba čakať žiadne zázraky, akýkoľvek kvalitný by bol. Ja užívam od kolagendrink, plačkovej som teraz pozrela, obsahuje kopec zbytočností a málo kolagénu na jednu dávku. Hľadaj taký čo má aspoň 10g/dávka. Ďalšia vec čo ma na ňom odrádza je, že neuvádza v akej chemickej forme sú v ňom prídavné látky, horčik, kyselina listová,..Čo sa týka pleti, skús pozrieť blog aesteholic - kočka robí aj kozmetické konzultácie, mne jej videá dosť pomohli vyriešiť problémy s pleťou.