Prosím, poradíte mi kvalitné vitamíny? Nerozumiem sa do zloziek, čo by mali/nemali obsahovať, a chcela by som to najlepšie pre moju rodinu (rodiča+deti)
Céčko, Déčko, zinok, B-komplex a ryby tuk- Omega3
Ďakujem
Najlepšie je kúpiť 1 zložkové, čo treba. Žiadne multivitamíny. A vybrať podľa toho načo ich potrebuješ.
Ďakujem. 😃 pisem, ktoré chcem kúpiť. Nechce žiadne Multi. Len potrebujem radu akú značku. Nech je to kvalita a nie nejaký sajrajt z lekárne.
Ja mám zinok, B-komplex, vit. D a C z MedPharma, Rybí olej z dm.
Jamienson sú síce drahšie ale údajne u nás najkvalitnejšie...
To je jedno akú značku ja kupujem aj generika zaujímaju ma hlavne mg koľko obsahujú
Céčko kupujem Jamieson 1000
Decko tekuté
Zinkorot 25 mg
B komplex tu klasiku ráno keď odfotim
Zinok,selen kupujem z Namaximum.sk
DECKO, B z abc zdravia / dobre sa vstrebáva/ su cto ciste vitaminy bez akychkolvek "sraciek" pardon
Lipozomalne C bud z namaximum alebo Lipo C askor forte v akcii je 120 tbl cca za 30€
B- MIX b6,9,12 od Jamiesonu
Na imunitu je fajn uzivat aj kurkumin,quercetin, pri covide nasadit aj karnozin.
@luccija klasiku béčko tie v krabičke? Teraz mam doma C 1000 jamieson. Ale poradili mi c lipozamalny.
Dakujem
Neviem ako je to pri inych vitaminoch a mineraloch, ale zaujimala som sa o magnezium, tak som pozrela od tu spominanej znacky jamieson a je vo forme, ktora sa minimalne vstrebava do tela (oxidy, mliecnany), dobre sa vstrebava magnezium v chcelatovej forme, cize len priklad, ze je dobre si to nastudovat a nevyhadzovat penize za nieco, z coho telo nema ziadny uzitok
Síce píšeš, že nechceš nejaký sajrajt z lekárne, ale za mňa sú najkvalitnejšie Jamieson z lekárne. Sajrajty sú podľa mňa všetky vitamíny predávané MLM predajcami, kde reálna cena a kvalita produktu sa rovná tomu najlacnejšiemu sajrajtu z lekárne, ale musia z neho zarobit niekolkí členovia MLM pyramídy . A dobrú ponuku má aj namaximum.sk. Vysoká cena sa nie vždy rovná kvalite.
@lalenka33 ďakujem za názor. Namaximum momentálne nemajú napríklad C 1000 lypo... pozerala som. Zas neznášam nakupovať niečo z 10 stránok. Už 2hod googlim a na žiadnej stránke nemajú všetko naraz.
Skús pozerať stránky pre športovcov. Je pravda, že na namaximum sa všetko rýchlo vypredáva. Prípadne pozri bio obchody. U nás majú kvalitné lypo vitamíny tam.
Napíšte mi správu poradim ktoré mne pekne zabrali pouzivam ich vysse roka aj moja dcéra 3,5r.
za mňa má najlepšie céčko lipo c askor
tie naše sú hádam kvalitné
céčko od lipo c askor
ja si kupujem od sunday natural su bez lepku a laktozy