Ahojte, poznáte kvalitné magnézium? Nechcem tie šumivé. Ďakujem.
Najlepšie vstrebatelny sú vo forme Malat , bisglycynat L-treonat. Citrat tiež ale zen zvykne preháňať .
@ctrl aj na únavu, ale mám problémy so srdcom a bolesti hlavy tak preto mi odporučili nejaké magnézium.
Magnerot
A ešte mám 2 tipy a jedn mám výskusane som s nimi spokojná .
Kniha je zdarma
https://vitaslife.sk/
Prečítaj si aj toto
Pisu o forme Taurate pri kardiovaskulárnych ochoreniach .
Mala som Magnezium aj z tejto stránku bola aom spokojná .
.
Netreba špekulovať. Úplne obyčajné magnézium od Galvexu v modrej krabičke. Vysoký obsah magnézia a učinné. Lekár mi vždy káže kúpiť len toto.
@janka1011 od Galvexu tam je žalostne malo horčíka iba 51 mg , Denná davka by aspoň 300 mg mala byt čiže by si musela sedemkrát viac tabliet + sedemkrát viac prídavných látok a tato forma horčíka nie je vhodná .
Lekari odporučia jasne lebo je to regystrovany produkt ale vôbec sa nezaoberajú zložením.
ja mam dobre skusenosti s magnerotom. Kazdy lekar mi kazal obycajne magne B6, ktore mi okrem bolesti hlavy ale na nic ine nikdy nezabral. Tento magnerot mi dost pomaha aj pri uzkostiach a depresiach
@ctrl zisťovala si si, koľko mg horčíka obsahuje trebárs ospevovaný Magnerot, keď píšeš, že od galvexu ho je žalostne málo? 32 mg. Ďaleko menej ako Galvex, ktorý obsahuje 51mg. Navyše Galvex má vysokú vstrebateľnosť. Magnerot musíš užívať až 6 tabliet na začiatku, potom 4. Podobne je to s ostatnými. Nehovoriac o cene, za reklamu sa platí. Mne je jedno kto si čo kúpi, len chcem poukázať na to, že niekedy fakt netreba špekulovať a zbytočne kupovať predražené výrobky, keď rovnakú službu nám poskytnú lacnejšie a rokmi overené produkty.
Ja pouzivam magnex, v jednej tabletke mas 375mg horcika cize pokryje celodennu potrebu magnezia a priazniva cena
@davida magnex má sice 375 mg horčíka , ale telo vstrebe iba 4%. Čiže veľmi malo, pretože jeho zastúpenie v galvexe je vo forme oxidu horecnateho čo je anorganická zlúčenina medzi ktoré patrí aj siran a uhličitanu horečnatý , preto patrí aj medzi lacno a casto predávané doplnky výživy. Nájdeš ho aj v sumivom magneziu , takze ak si ho chceš doplniť tato forma nie je veľmi vhodná , musela by si dennú odporúčanú dávku zvýšiť a to už nie je vhodne vzhladom na to to že oxid horečnatý posobi aj . mierne laxativne.
📌
Gymbeam Magnézium chelát a nie je také drahé.
Podľa toho na čo potrebuješ , únava spanok po cvičení?