Ahojte, stále dookola sa mi opakuje kútik na ústach 😔, beriem už mesiac vitamím D3 a B komplex…nepomáha…nejaká rada ako sa ho čo najrýchlejšie zbaviť ?
Mne uz ked sa spravil tak najrychlejsie som sa ho zbavila propolisovou tinkturou
@veronice ďakujem
@simonka2000 svagrina ma zo stresu tak usta oliate, ze niekedy nechapem, ako moze jest...
@simonka2000 canesten je topka.
@simonka2000 daj si u zubára poriadne skontrolovat zuby aj rtg...me kutiky poosbovali skryte kazy. Akonhle zubar opravil zuby zmizli aj kutiky
@simonka2000 mne sa kútik urobil vždy keď som pila z nejakého cudzieho pohára.Vetsinou v reštike,v bare kde asi nebol dobre umytý.Teraz si dávam len nápoj ktorý vypijem z fľaše.Nosim si pre istotu aj slamky.Jedla som rôzne vitamíny,zeleninu,ovocie a vždy sa to opakovalo ,tak som zisťovala z čoho.Dokonca aj herpes sa mi robil.Odkedy nepijem nikde z pohárov som to ešte nemala.Min.dva roky.Treba aj vylúčiť čo to môže spúšťať.
@simonka2000 ophtalmo framykoin očná masť na nikdy v tomto nesklamal
@simonka2000 mne to robila nizka hladina zeleza v krvi
Moze ti to sposobovst6aj pasta na zuby... V jun/jul som to riesila este aj s aftami. 🤦🏻♀️
@simonka2000 B komplex určite, možno zmeniť výrobcu, vitamín C zvýšiť.
@miskamicha dobrý nápad, ďakujem
@aaao ďakujem, tú mam v poriadku 🙂
@simca06022011 tak to som ani netušila 😶
Povedala by som, ze je problemom imunita. Vitamin C, vitaminy B, to je podstatne pri takychto problemoch, ale treba ich tie vitaminy uzivat dlhodobo aby sa to zlepsilo 🙂
@mirka_a_hrasok ďakujem, Bcko uz beriem, tak pridam este C 🙂
Natierajte medom alebo z oriflame hojivým zázrakom.
@simonka2000 mozno pre niekoho nechutne, ale maz ("zlte") z ucha pomaha. Cez den par krat natriet a za 1-2 dni je kutik prec.
Moja sestra mala s tým problém roky. Nič nepomáhalo. Mala v praci stres. Odkedy zmenila prácu kútik sa neobjavil. Jej to spôsobovali stresy,