Uz dlhodobejsie riesim kurie oko na pate. Dvakrat som s tym bola na chirurgii, pomohlo len na kratko. Aktualne si tyzden lepim salycilove naplaste. Nikto v mojom okoli s tym nema skusenost, tak neviem posudit ci je to bezny priebeh liecby. Miesto mi zbelelo a od vcera je velmi bolestive na dotyk. Dnes uz nemozem na nohu vobec stupit, tak ma to boli. Mam len vydrzat lebo je to normalny priebeh, ihned vysadit naplaste alebo v pondelok zas utekat na chirurgiu? Dakujem za skusenosti
Napíš mi správu ja som to teraz tiež mala a tiež som skončila z tym na chirurgii
@sisa_s to, ze sa koza zmakci tam napisane mam. Len som nevedela co to znamena v praxi 🙂 tak uz len vydrzat, snad to prestane boliet co najskor. Tebe naplaste zabrali po kolkych dnoch? Dakujem
Normalne chod na kozne,najlepske na kliniku ti to odstrania laserkm a mas pokoj.Dohojovanie je trochu bolestive ale budes mat pokoj.
Mne to tiež zbelelo, ako keby to bolo vo vode namočene. Prišla vtedy ulava od bolesti. A potom buď to zmizlo, alebo jedno normálne vypadlo von. Bola taká diera v koži 😀
Po 2tyzdnoch asi to odpadlo, predtym biele to bolo 🙂
Ma to takto byt, v pribalovom letaku to nemas popisane? Nalepka brani pristupu vzduchu, koza sa zmakcuje a odluci, treba vydrzat, aj ked na pate je to blba lokalita, mna to na chodidle az tak nebolelo