Ahojte, máte niekto skúsenosti s kurim okom? Ako ho je najlepšie odstrániť? Chirurgicky a zadarmo, alebo laserom a priplatiť si? Zaujíma ma doba liečenia. Mám ho na spodnej časti nohy.
A babsky recept cibuľa v octe si skúšala? Mojej sestre to vytiahlo celé hniezdo kúrych ôk.
Staci zajst na koznu amb. vypalia to dusikom.
Najdi si v tvojom okoli pedikura-podologia a ti ho vyberie. Mne ho vyberali z chodidla teraz v stredu,bezbolestne. Platila som 5€.Ak mas otazky,kludne sa pytaj
@kukulienka83 dávala som si jablčný ocot - nepomohlo, no s cibuľou to skúsiť môžem. Akýkoľvek babsky recept či vypaľovanie, asicilove masticky vždy mi to len doslova vyzralo kožu no koreň ostal
Mne pomohli náplaste na kurie oko, kúpila som si ich v lekárni...rovno dve balenia a už je preč...ja som ho mala na maličku na nohe...tak držím palce 😊
ahoj, ako si na tom?este ho mas? napisem ti postup co zabralo nam? ide o cesnak..
ja som si kúpila tie "tekuté ponožky" kvôli stvrdnutej koži na chodidlách a po aplikácii ako bonus zmizlo aj kurie oko 🙂
@s1m.one v balení sú dve "igelitové" ponožky + roztok, ponožky natiahneš na nohy, naleješ do nich roztok, tuším som si to aj zagumičkovala a natiahla som na to normálne ponožky. Nechala som to pôsobiť asi 45 min (nepamätám si presne, ale je tam priložený zrozumiteľný návod🙂 ). Potom som nohy len opláchla, vysušila a cca o 5 dní suchá koža začala zliezať a mala som "labky" ako batoľa 🙂
@vendula13 dobrý deň 🙂 recept na kurie oko: postrúhame asi 3 väčšie citróny, samozrejme vybrať v obchode najčerstvejšie. Do toho trochu octu a urobiť 6 dní za sebou obar na kurie oko. Zaručene funguje, ja už rôznym náplastiam neverím, vyskúšajte 🙂 úplne Vám kurie oko zmizne až po korienok 🙂 pekný deň
Len pozor je rozdiel kurie oko a bradavica.
@vendula13 ahoj treba aby to dusíkom vypálil kožný lekár..v prípade potreby,opakovane