Kurie oka na nohách

5. okt 2022

Prosím vás, manžel sa stale vytvaraju kurie oka na nohach. bol niekolko krát vypaľovať s dusíkom...nepomhlo nikdy..tie kurie oka su hlboké plus vznikaju nové menšie...trva to už roky.nemate nejaky recept ako sa ich zbavit?

lasona
5. okt 2022

Na miestach kde vznikajú pôsobí tlak, čiže treba sa zamerať na správnu veľkosť obuvi a ponožiek. Treba skontrolovať či nemá plochu nohu alebo inú deformitu a poriešiť to aj s ortopedickymi vlozkami

autor
5. okt 2022

@lasona dakujem pekne

bluemoon24
5. okt 2022

Ja jsem mela stejny problem, mi pomohla hliva ustricna v tabletach (2x denne) a verumal na mazani (je na predpis, predepsat muze i obvodni lekar). Uz se nikdy nevratily a to jsem jich mela mozna 40 najednou v nejhorsi dobe.

samuelson35
5. okt 2022

@bluemoon24 to skúsim aj ja, v detstve som ich mala a asi pred týždňom som zistila, ze sa mi to vrátilo. Ďakujem za radu😉

bluemoon24
5. okt 2022

@samuelson35 urcite zkus, poradila jsem to dvema kamaradum a oboum to zabralo. Je to sice delsi proces (cca 1-2m) podle velikosti a hloubce korenu, ale bezbolestny a ucinny.

grankosko
5. okt 2022

Možno by bolo lepšie si vyberať lepšiu obuv alebo teda vhodnejšiu vložku do topánok. Kurie oká často vznikajú vysokým a stálym tlakom na niektoré časti chodidla

autor
5. okt 2022

Ma pracovne topanky s oceľovou špičkou ktore musi mat bohužiaľ

kp7333
5. okt 2022

a su to kurie oka alebo bradavice? na kurie oko staci speci naplast a vylupnut. Ak je tam po vylupnuti vidno cierne korienky, je to bradavica, to treba riesit na koznom.

leath
6. okt 2022

Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie