Prosím vás, manžel sa stale vytvaraju kurie oka na nohach. bol niekolko krát vypaľovať s dusíkom...nepomhlo nikdy..tie kurie oka su hlboké plus vznikaju nové menšie...trva to už roky.nemate nejaky recept ako sa ich zbavit?
@lasona dakujem pekne
Ja jsem mela stejny problem, mi pomohla hliva ustricna v tabletach (2x denne) a verumal na mazani (je na predpis, predepsat muze i obvodni lekar). Uz se nikdy nevratily a to jsem jich mela mozna 40 najednou v nejhorsi dobe.
@bluemoon24 to skúsim aj ja, v detstve som ich mala a asi pred týždňom som zistila, ze sa mi to vrátilo. Ďakujem za radu😉
@samuelson35 urcite zkus, poradila jsem to dvema kamaradum a oboum to zabralo. Je to sice delsi proces (cca 1-2m) podle velikosti a hloubce korenu, ale bezbolestny a ucinny.
Možno by bolo lepšie si vyberať lepšiu obuv alebo teda vhodnejšiu vložku do topánok. Kurie oká často vznikajú vysokým a stálym tlakom na niektoré časti chodidla
Ma pracovne topanky s oceľovou špičkou ktore musi mat bohužiaľ
a su to kurie oka alebo bradavice? na kurie oko staci speci naplast a vylupnut. Ak je tam po vylupnuti vidno cierne korienky, je to bradavica, to treba riesit na koznom.
Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie
Na miestach kde vznikajú pôsobí tlak, čiže treba sa zamerať na správnu veľkosť obuvi a ponožiek. Treba skontrolovať či nemá plochu nohu alebo inú deformitu a poriešiť to aj s ortopedickymi vlozkami