Ahojte.Idem po radu.Maminka je po opraci a boli jej schválene kupele.Zvazujeme Liečebné kúpele Piešťany. Prosim Vas bol tam niekto?Kde ste boli ubytovani?Ako yo tam funguje?je to v rámci jedného areálu?alebo sa presúvam na procedúry z ubytovne alebo ubytovanie je v ramci celeho komplexu.Prepacte vobec neviem ako to funguje mamina bola uz v kupeloch kedze je dochodkyna mala ubytovanie ale musela chodit medzi budovami co by som moc nechcela preto sa pytam kto tam bol a vedel by mi poradit Dakujem za radu
Pi operacii by mala ist na "A", niekedy sa to volalo Xka. Teda vsetko hradi poistovna. V Piestanoch som bola velakrat. V liecebnych domoch na kupelnom ostrove, kde je vsetko pod jednou strechou. Ide len o to, ci jej do tych drahych liecebnych domov navrh schvalia. V centre Piestan su lacnejsie zariadenia, ale na niektore procedury sa dochadza na kupelny ostrov. V tych som nikdy nebola, takze neviem nic blizsie. Otvor si na nete stranku kupelov a nastuduj si, co chces vediet. Pripadne zavolaj, radi ti poradia. V konecnom dosledku, aj do ZP, v ktorej je mama poistena a informuj sa, ci je sanca, ze jej pridelia liecebny dom na kupelnom ostrove.
@oli18dakujem za odpoved,studovala som to, ale uprimne nevyznam sa do toho preto som hladala radu tu ak ma niekto skusenosti,comu sa vyhnut naopak co by mi odporucili. Urcite budeme volat a informovat sa
@christina777 momentálne je mama opäť v kúpeľoch tak sa jej nespytam ale bola ubytovaná v LD pred kúpeľným mostom. Takže na procedúry chodila pešo cez kúpeľný most na ostrov. Bola po operácii chrbtice takže bola na "A"
@christina777
Splendid a Esplanade je prepojený s modernými kúpeľmi Balnea spa, ale nie je to z nich hneď na skok, ale zase suchou nohou
Patria má tiež vlastné kúpele, resp. hneď vedľa v budove Napoleon
Vlastné má aj Thermia, ale to je 5* hotel, čiže tam nebude.
@christina777 záleží od toho kde ju ubytujú.....je tam viac liečebných domov, niekde j všetko v jednom, niekde má len ubytovanie a stravu a procedúry uplne inde mimo...
Mama bola. Na niektoré procedúry chodievala aj vonkom do druhých budov