Kúpeľný pobyt v Piešťanoch

christina777
26. aug 2022

Ahojte.Idem po radu.Maminka je po opraci a boli jej schválene kupele.Zvazujeme Liečebné kúpele Piešťany. Prosim Vas bol tam niekto?Kde ste boli ubytovani?Ako yo tam funguje?je to v rámci jedného areálu?alebo sa presúvam na procedúry z ubytovne alebo ubytovanie je v ramci celeho komplexu.Prepacte vobec neviem ako to funguje mamina bola uz v kupeloch kedze je dochodkyna mala ubytovanie ale musela chodit medzi budovami co by som moc nechcela preto sa pytam kto tam bol a vedel by mi poradit Dakujem za radu

gupka27
26. aug 2022

Mama bola. Na niektoré procedúry chodievala aj vonkom do druhých budov

oli18
26. aug 2022

Pi operacii by mala ist na "A", niekedy sa to volalo Xka. Teda vsetko hradi poistovna. V Piestanoch som bola velakrat. V liecebnych domoch na kupelnom ostrove, kde je vsetko pod jednou strechou. Ide len o to, ci jej do tych drahych liecebnych domov navrh schvalia. V centre Piestan su lacnejsie zariadenia, ale na niektore procedury sa dochadza na kupelny ostrov. V tych som nikdy nebola, takze neviem nic blizsie. Otvor si na nete stranku kupelov a nastuduj si, co chces vediet. Pripadne zavolaj, radi ti poradia. V konecnom dosledku, aj do ZP, v ktorej je mama poistena a informuj sa, ci je sanca, ze jej pridelia liecebny dom na kupelnom ostrove.

christina777
autor
26. aug 2022

@gupka27
@gupka27 a mozem sa spytat kde bola ubytovana?Pytamsa preto,lebo kupele jej vychadzaju na oktober november a bude aj horsie pocasie,rovno z bazena ist vonku aby ju neprefukloa neochorela tam.

christina777
autor
26. aug 2022

@oli18dakujem za odpoved,studovala som to, ale uprimne nevyznam sa do toho preto som hladala radu tu ak ma niekto skusenosti,comu sa vyhnut naopak co by mi odporucili. Urcite budeme volat a informovat sa

gupka27
26. aug 2022

@christina777 momentálne je mama opäť v kúpeľoch tak sa jej nespytam ale bola ubytovaná v LD pred kúpeľným mostom. Takže na procedúry chodila pešo cez kúpeľný most na ostrov. Bola po operácii chrbtice takže bola na "A"

draik
26. aug 2022

@christina777
Splendid a Esplanade je prepojený s modernými kúpeľmi Balnea spa, ale nie je to z nich hneď na skok, ale zase suchou nohou
Patria má tiež vlastné kúpele, resp. hneď vedľa v budove Napoleon
Vlastné má aj Thermia, ale to je 5* hotel, čiže tam nebude.

mogaa
26. aug 2022

@christina777 záleží od toho kde ju ubytujú.....je tam viac liečebných domov, niekde j všetko v jednom, niekde má len ubytovanie a stravu a procedúry uplne inde mimo...